Op zoek naar vacature psychomotorisch therapeut?

vacature psychomotorisch therapeut
Cor Niks @cor_niks Twitter.
Docent Windesheim opleiding PMT, Psychomotorisch therapeut. Twittert nieuwtjes, vacatures pmt en bewegingsagogie. Voorzitter CMR Windesheim. Geregistreerd in februari 2014. 211 foto's' en video's' Foto's' en video's.' Tweets Tweets, huidige pagina. Tweets en antwoorden. Je hebt @ cor_niks geblokkeerd. Weet je zeker dat je deze Tweets wilt bekijken? @ cor_niks wordt niet gedeblokkeerd door Tweets te bekijken. Ja, profiel bekijken. Cor Niks volgt nu. Cor Niks @ cor_niks 30 dec. vacature PMT 16 uur p/w Breda ggzbreburg https//www.
Vacature 2018-524 Psychomotorisch therapeut 2018-524 Psychomotorisch therapeut vaktherapeut Werken bij Cosis.
Thijs heeft een IQ van 74 en daarbij ook ADHD. Dit resulteert vaak in agressief gedrag, wat maakt dat Thijs regelmatig risicovol gedrag vertoont naar zowel zijn medebewoners als naar de begeleiding. Voor het Cosis Expertisecentrum zoeken we een Psychomotorisch Therapeut, voor de doelgroep volwassenen VG/LVB.
Vacature Psychomotorisch Therapeut Psychomotorisch Therapeut WerkenbijGGzE.
De psychomotorisch therapeut levert een bijdrage vanuit eigen deskundigheid aan het multidisciplinaire team, levert verslaglegging en rapportage, zowel mondeling als schriftelijk; en levert een bijdrage aan de ontwikkeling van afdeling PMT. Het is een doelgroep waarbij er veel afwisseling zit in de problematieken.
Psychomotorische Therapeut-vacatures januari 2019 Indeed.nl.
HBO opgeleide psychomotorisch therapeut, eventueel aangevuld met een master; Als psychomotorisch therapeut bij de Bascule ben je verbonden aan een groep met. 14 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor De Bascule Vacatures in Duivendrecht. Lees meer over werken bij De Bascule.
Vacatures Vogellanden.
Ben jij een enthousiaste, proactieve en deskundige GZ-psycholoog, die op zoek is naar een afwisselende baan? Vrijwilliger voor de tuin. Heb je zin om buiten te werken en vind je het heerlijk om met je handen bezig te zijn in de tuin.
Vacatures Psychotherapiepraktijk Scharwächter Arnhem-Nijmegen.
Gezocht: een freelance psycholoog arbeid en gezondheid die de werving en behandeling van arbeidsgerelateerde problematiek wil verzorgen. De werktijden, het aantal werkuren en de locatie worden in onderling overleg bepaald. Gezocht: freelance psychomotorisch therapeut met minstens twee jaar ervaring in de GGZ voor locatie Arnhem.
Medischcontactbanen.nl.
Klinisch óf GZ-psycholoog / psychotherapeut Veluwe. Parttime baan voor 24 tot 28 uur per week binnen een afdeling voor jongvolwassenen in een GGZ instelling in Gelderland. Functieomschrijving Voor deze parttime vacature in Gelderland is komt BKV graag. BKV Groep Locatie.
Psychomotorisch therapeut vacatures NationaleVacaturebank.nl.
17 dagen geleden geplaatst 16 24 uur HBO Psychomotorisch Therapeut Interculturalisatie. Psychomotorisch therapeut Interculturalisatie pBen jij psychomotorisch therapeut en werk jij graag met asielzoekers Als psychomotorisch therapeut Interculturalisatie bij GGNet ga je binnen. 8 dagen geleden geplaatst 8 uur HBO Therapeut.
Beroep Psychomotorisch therapeut Waar werk je? YouChooz.nl.
Beroep Psychomotorisch therapeut. Waar werk je? Aangezien alle cliënten met psychische stoornissen of psychosociale problemen in aanmerking kunnen komen voor psychomotorische therapie, is het werkveld zeer uitgebreid. Veel psychomotorisch therapeuten werken in een psychiatrisch ziekenhuis met volwassenen of kinderen. Daarnaast kun je ook gaan werken in een instelling voor mensen met verstandelijke beperkingen, verpleeg of verzorgingshuis, revalidatiecentrum of instelling voor TBS'ers.
Therapeut Vacatures Vacatures.nl.
Kunstzinnige Therapeut Psychosomatiek Eikenboom. Voor onze kliniek en deeltijd afdeling zoeken we een kunstzinnig therapeut die zowel in teamverband als zelfstandig kan werken.De functie bestaat uit het aanbieden van. 13 dagen geleden meer. Toon alle vacatures in Zeist. Psychomotorisch therapeut Persoonlijkheidsstoornissen.
Vacatures bij Emergis.
arbeidsvoorwaarden stage opleidingen response verpleegkundige bezoekvrijwilliger reflector vacatures vrijwilligerswerk cao werkplekleren. Wij werken samen aan een goede geestelijke gezondheid voor alle mensen in Zeeland. En daar zijn enthousiaste en betrokken medewerkers voor nodig: hulpverleners, preventiewerkers, verpleegkundigen, therapeuten, agogen en psychiaters.

Contacteer ons