Zoeken naar manueel therapeut heemskerk

manueel therapeut heemskerk
Medewerkers internet pagina.
Als Manueel Therapeut is het doel het beter laten functioneren van de gewrichten en anderzijds je houding en bewegingen te verbeteren. Het behandelprogramma bestaat verder uit het geven van instructies, adviezen en het bieden van begeleiding ten aanzien van gezond bewegen.
Fysiotherapie in Heemskerk Vind een fysiotherapeut.
Over deze website. Fysiotherapie in Heemskerk. Hieronder vindt u een overzicht van fysiotherapiepraktijken in de omgeving van Heemskerk. Het overzicht toont alleen gekwalificeerde praktijken voor fysiotherapie. Vul uw postcode in om een goede fysiotherapeut bij u in de buurt te vinden.
Medewerkers Fysiovalkenburg.nl.
Betty Heemskerk In 1999 heb ik mijn opleiding fysiotherapie aan Hogeschool Leiden afgerond. Hierna heb ik als fysiotherapeut in Katwijk, Sassenheim, Hong Kong, Shanghai en Warmond gewerkt. Sinds dit jaar werk ik met veel plezier in deze praktijk in Valkenburg.
BeterBewegen.nu.
Joop Ik ben een fanatiek sporter maar had al vreselijk lang last van mijn onderrug. Ook tijdens het werk, het zitten in een Lees verder. Ellie van der Toren Na mijn operatie aan mijn rechterknie ben ik door mijn orthopedisch chirurg doorverwezen.
Behandellocaties Impuls.
Vind behandellocaties bij u in de buurt. Vind hier de dichtstbijzijnde praktijk o.b.v. postcode of woonplaats. Utrecht of 1234AB. Klik op de kaart op de locatie voor meer informatie over de betreffende praktijk. Ziekenhuis Nij Smellinghe. Radiale shockwave therapie. Focussed shockwave therapie.
Fysio van den Haak.
Nog steeds bestaat er een nauwe samenwerking tussen deze 2 heren met hun eigen vakgebieden en weliswaar elk in hun eigen pand. U kunt altijd terug keren naar deze pagina door op het logo klikken. Jan ligthartstraat 92, 1964 HW Heemskerk. fysiotherapie in heemskerk.
Manueel therapie Fysiotherapie Gezondheidscentrum Dillenburg.
De gereedschapskist van de manueel therapeut is gevuld met: mobilisatie en manipulatie-technieken, goede instructies en adviezen, oefeningen en begeleiding in gezond bewegen. Binnen onze praktijk is het gebruikelijk dat de manueel therapeuten en de andere fysiotherapeuten heel nauw met elkaar samen werken en ook intern doorverwijzen, zodoende kan een klacht zo snel en efficiƫnt mogelijk verholpen worden. Ons team van manueel therapeuten bestaat uit Richard Driessen, Tirsa Boot en Jacky Heemskerk.
Fysiotherapie MCN.
Sinds 2001 is hij als oefentherapeut verbonden aan FysioMCN. Zijn aandachtsgebieden zijn houding en bewegingsgerelateerde klachten, spanningsklachten en klachten gerelateerd aan de ademhaling zoals hyperventilatie. Dick is in in die rol een belangrijke therapeut binnen het multidisciplinaire hoofdpijn, duizeligheid en rugteam van FysioMCN.
Team Fysio en Manuele therapie Warmond.
Chiropractie Heemskerk.
Chiropractie Heemskerk heeft veel ervaring in het behandelen van hernias in de lage rug. Hernias van de lage rug zijn zeer goed te behandelen met Cox flexion-distraction en wij zijn een van de weinige praktijken in Nederland die hiervoor officieel is gecertificeerd.
Alle fysiotherapeuten in Heemskerk, zoek een fysiotherapeut.
0900: tot 1730: Donderdag. 0900: tot 1730: Vrijdag. 0900: tot 1700: Zaterdag. Waar kun je ons vinden. 1016 GC Amsterdam. Zorgvergelijker Zoek een fysiotherapeut Resultaten. Fysiotherapeuten in Heemskerk 10 gevonden. Naam Adres Postcode Plaats Aantal therapeuten Specialismen Contact. Jean Monnetstraat 3.

Contacteer ons