Resultaten voor natuurgeneeskundig therapeut opleiding

natuurgeneeskundig therapeut opleiding
Medische basiskennis op HBO-niveau.
De SAGHO-opleidingen zijn speciaal ontwikkeld voor iedereen die verantwoordelijk met de eigen gezondheid en die van anderen om wil gaan. Binnen de natuurgeneeskunde bieden wij verschillende opleidingen aan, zoals de opleiding tot natuurgeneeskundig therapeut, orthomoleculair therapeut, homeopathie, fytotherapie, klassiek homeopaat en aanvullende cursussen of specialisaties.
Praktijk Petra Verstappen Kennismaking.
Om me verder te bekwamen heb ik een Opleiding tot Natuurgeneeskundig Therapeut gevolgd. In de natuurgeneeskunde wordt evenals bij de Bowentechniek het zelfgenezend vermogen gestimuleerd en gekeken naar de ziekgeworden persoon in totaliteit en niet alleen naar de klacht of ziekte.
Eclectisch Energetisch Natuurgeneeskundige Therapie.
therapeut richt zich zowel op de energie als op de stof met een symptomatische op menselijke maat gesneden behandeling, terwijl de oorzaak wordt gezocht op het niveau van bewustzijn, het energetische en fysieke lichaam. Er wordt gewerkt vanuit het chakrasysteem.
Paul Smeets Paul Smeets Natuurgeneeskundig Therapeut.
Gediplomeerd opleiding Medische Basiskennis. Geregistreerd natuurkundig therapeut bij BATC. Orthomoleculair detox consulent. Opleidingsdag" De kracht van hormonen, van menstruatie tot overgang. Opleidingsdag Immuunsysteem in onbalans. Orthomoleculair detox consulent. Met al deze kennis in huis zijn wij een waar kenniscentrum! Paul Smeets gaat samen met jou onderzoeken hoe je een gezondere manier van leven kunt nastreven die je ook nog kunt volhouden. Natuurgeneeskundig therapeut Paul Smeets houdt rekening met jouw individuele behoeften, jouw unieke lichaam en persoonlijkheid.
Massage cursus, Voedingsleer, volg een van de zonnevlecht opleidingen.
Onze cursussen zijn geaccrediteerd met de bijbehorende ECTS punten waardoor ze uitstekend te volgen zijn voor uw beroepsvereniging. De Zonnevlecht Academie is er voor uw opleiding. Met meer dan 30 jaar ervaring heeft de Zonnevlecht Academie alles in huis om u bij en/of na te scholen op het gebied van de Natuurgeneeskunde.
Terreel Academie voor Holistische geneeswijzen.
Maak kennis met de werkwijze van Terreel door hier een gratis Grondingsoefening aan te vragen. Gronden is de basis voor elke Energetisch therapeut en gezond voor iedereen! Vraag de gratis Grondingsoefening aan. Gedurende het hele jaar worden er cursussen aangeboden voor iedereen die interesse heeft in holistische geneeswijzen, bewustwording e.d. Voor praktiserende therapeuten bieden wij interessante geaccrediteerde nascholingen aan. Er komen steeds nieuwe cursussen bij! Blijf op de hoogte. Wil jij niet een hele opleiding Energetische Therapie doen, maar alleen een geaccrediteerd diploma Medische Basiskennis behalen?
Natuurgeneeswijzen.
Thuisstudie met toegang tot online instructie-video's, BATC-geaccrediteerd. Volg de opleiding Energetisch therapeut en leer gebruikmaken van de universele levensenergie om mensen te helen. Massage en voetreflextherapeut. Wanneer u beide therapievormen combineert, zorgt u voor optimale ontspanning en heling van uw cliënten.Thuisstudie met instructie-video's.
Opleidingsinstituten Academie SAGHO.
Compleet pakket Natuurgeneeskundig Therapeut en Ziekteleer, Diagnose en Advies. Compleet pakket van Natuurgeneeskundig Therapeut en Ziekteleer, Diagnose en Advies. De opleiding Natuurgeneeskundig Therapeut bestaat uit; Anatomie, Fysiologie en Pathologie, Orthomoleculair Therapeut, Fytotherapeut en Homeopatisch Therapeut. De opleiding beslaat 24. Meer info Orthomoleculair Therapeut.
WELKOM Con Sensus Rotterdam Praktijk voor paramedisch natuurgeneeskundige therapie.
Volledige opleiding en specialisaties in de Emmett techniek Ross Emmett. Volledige opleiding en specialisatie in de Dorn Breuss techniek. Cranio sacraal massage. Tuina chinese massage-techniek. HBO medische basiskennis MBK volgens de nieuwste PLATO-eisen. HBO psycho-sociaal basiskennis PSBK volgens de nieuwste PLATO-eisen. Twee therapievormen die een aparte vermelding verdienen. de Bowen Therapie. Deze bijzondere therapievorm is zeker het overwegen waard bij zeer uiteenlopende klachten. Een zeer interessante zachte manier om beenlengteverschil en scheefstand van bekken en wervels te corrigeren is de Dorn-therapie Breuss-massage. Een bijzonder krachtige toevoeging bij elke therapievorm is de Emmett Techniek. Ik ben gekwalificeerd BATC zorgverlener met een beroepslicentie Natuurgeneeskundig Therapeut.
Mark van der Galiën docent bij Sonnevelt.
Deze dingen zijn mij op het lijf geschreven. Ik werk als natuurgeneeskundig therapeut en als docent. Ik heb HBO natuurgeneeskunde met als specialisatie voeding en fytotherapie kruidengeneeskunde gevolgd. Daarnaast heb ik een didactische opleiding gedaan. Verder ben ik gezondheidsdrogist en yogadocent.
Regio Arnhem Zoma Opleidingen.
Marjolein heeft de opleiding aan de Hogere Hotelschool gevolgd en ging in het bedrijfsleven werken. Ze merkte dat ze haar werk wel met plezier deed, maar niet volledig vanuit haar hart. Ze wilde echt wat voor mensen gaan betekenen, vanuit heel haar hart haar passie volgen. Haar ervaringen in het bedrijfsleven hebben ervoor gezorgd dat ze met beide benen op de grond staat, in verbinding tussen het aardse en het spirituele. In 2000 kwam Reiki op haar pad. Ze behandelde toen al veel mensen en werd ontzettend enthousiast. In 2005 is ze gestart met de HBO-opleiding voor Natuurgeneeskundig Paranormaal Therapeut aan het HJBC om zichzelf nog professioneler te ontwikkelen, welke ze in 2009 heeft afgerond.

Contacteer ons