Meer resultaten voor natuurgeneeskundig therapeut opleiding

natuurgeneeskundig therapeut opleiding
Praktijk Petra Verstappen Kennismaking.
Om me verder te bekwamen heb ik een Opleiding tot Natuurgeneeskundig Therapeut gevolgd. In de natuurgeneeskunde wordt evenals bij de Bowentechniek het zelfgenezend vermogen gestimuleerd en gekeken naar de ziekgeworden persoon in totaliteit en niet alleen naar de klacht of ziekte.
Eclectisch Energetisch Natuurgeneeskundige Therapie.
therapeut richt zich zowel op de energie als op de stof met een symptomatische op menselijke maat gesneden behandeling, terwijl de oorzaak wordt gezocht op het niveau van bewustzijn, het energetische en fysieke lichaam. Er wordt gewerkt vanuit het chakrasysteem.
BATC Beroepsorganisatie.
U kunt zich bij onze beroepsorganisatie aanmelden met één van onderstaande kwalificaties.; BATC Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut, met of zonder vergoedingen van zorgverzekeraars. BATC Paramedisch Natuurgericht Vakspecialist, met of zonder vergoedingen van zorgverzekeraars. Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut met vergoedingen. U beschikt over een HBO werk en denkniveau.
Opleiding natuurgeneeskunde, Cursus natuurgeneeskunde, Natuurgeneeskunde opleiding CNGO.
Home Opleiding natuurgeneeskunde. U zoekt een opleiding in alternatieve geneeswijze? Dan is onze holistische BOCAM opleiding iets voor u! De BOCAM is een intensieve gezondheidsopleiding en tevens een erkende hbo beroepsopleiding getoetst door CPION en ingeschreven bij CRKBO voor lifestyle coach, therapeut of docent.
Opleiding massage therapeut erkend door BATC.
BATC Paramedisch Natuurgericht Vakspecialist met vergoedingen door de ziektekostenverzekeraars: naast de opleiding tot massagetherapeut volg je een Plato erkende opleiding medische basiskennis. BATC Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut met vergoedingen door de ziektekostenverzekeraars: je volgt naast de opleiding tot massage therapeut de opleiding voedingsdeskundige van CIVAS en een Plato erkende opleiding medische basiskennis.
Natuurgeneeswijzen.
Thuisstudie met toegang tot online instructie-video's, BATC-geaccrediteerd. Volg de opleiding Energetisch therapeut en leer gebruikmaken van de universele levensenergie om mensen te helen. Massage en voetreflextherapeut. Wanneer u beide therapievormen combineert, zorgt u voor optimale ontspanning en heling van uw cliënten.Thuisstudie met instructie-video's.
Medische basiskennis op HBO-niveau.
De SAGHO-opleidingen zijn speciaal ontwikkeld voor iedereen die verantwoordelijk met de eigen gezondheid en die van anderen om wil gaan. Binnen de natuurgeneeskunde bieden wij verschillende opleidingen aan, zoals de opleiding tot natuurgeneeskundig therapeut, orthomoleculair therapeut, homeopathie, fytotherapie, klassiek homeopaat en aanvullende cursussen of specialisaties.
WELKOM Con Sensus Rotterdam Praktijk voor paramedisch natuurgeneeskundige therapie.
Volledige opleiding en specialisaties in de Emmett techniek Ross Emmett. Volledige opleiding en specialisatie in de Dorn Breuss techniek. Cranio sacraal massage. Tuina chinese massage-techniek. HBO medische basiskennis MBK volgens de nieuwste PLATO-eisen. HBO psycho-sociaal basiskennis PSBK volgens de nieuwste PLATO-eisen. Twee therapievormen die een aparte vermelding verdienen. de Bowen Therapie. Deze bijzondere therapievorm is zeker het overwegen waard bij zeer uiteenlopende klachten. Een zeer interessante zachte manier om beenlengteverschil en scheefstand van bekken en wervels te corrigeren is de Dorn-therapie Breuss-massage. Een bijzonder krachtige toevoeging bij elke therapievorm is de Emmett Techniek. Ik ben gekwalificeerd BATC zorgverlener met een beroepslicentie Natuurgeneeskundig Therapeut.
Mark van der Galiën docent bij Sonnevelt.
Deze dingen zijn mij op het lijf geschreven. Ik werk als natuurgeneeskundig therapeut en als docent. Ik heb HBO natuurgeneeskunde met als specialisatie voeding en fytotherapie kruidengeneeskunde gevolgd. Daarnaast heb ik een didactische opleiding gedaan. Verder ben ik gezondheidsdrogist en yogadocent.
VNT Nederland.
De Vereniging van Natuurgeneeskundig Therapeuten, de VNT, is een beroepsvereniging die kwaliteit en vertrouwen belangrijk vindt. Het is een vereniging waar therapeuten met meer dan 25 verschillende werkvormen zich thuis voelen. Wat deze werkvormen verbindt is dat de VNT-therapeut leeft en handelt vanuit een fundamenteel vertrouwen in het zelfhelend vermogen van de mens. Dit is de natuurgeneeskundige basis waarop een VNT therapeut cliënten steunt in hun ontwikkeling en heelwording.
Opleiding Natuurlijke Gezondheid Bewust Meppel.
De opleiding bestaat uit verschillende modules waarin de lesstof wordt aangeboden. Dit schept de ruimte om een eigen studieroute te kiezen en deze te volgen in het tempo dat jou past. En wanneer je interesse hebt voor één of enkele van de aangeboden modules kan je deze afzonderlijk van elkaar volgen. Nieuwsgierig of het aansluit bij jou? Aan het eind van de zomervakantie, zaterdag 2 september, is er een open dag. Kom kennismaken met de docenten en proeven aan dit mooie vak. Ook is het mogelijk een oriënterend gesprek te hebben met één van onze docenten. Neem hiervoor contact op via info@OpleidingNG.nl of via telefoon 06-588 509 57. Informatie over de verschillende modules vind je op www.opleidingng.nl. Even voorstellen: de docenten. John Zantinge, werkzaam als natuurgeneeskundig therapeut en acupuncturist in zijn praktijk in Leeuwarden sinds 1987.

Contacteer ons