Zoeken naar massage therapeut opleiding

massage therapeut opleiding
SOW opleidingen Professionele massageopleidingen Gelderland.
SOW is een opleidingsinstituut voor massage en verzorging, en wordt gerund sinds 1991 door Frans en Mathea Mosterman. Wat bieden wij: 1-daagse massage workshop, 2 daagse cursus stoelmassage Introductie cursus voetreflexmassage 1 jarige opleiding voetreflexmassage 2-daagse cursus elastisch tapen 4 avonden cursus voetreflex 8 avonden cursus klassieke ontspanningsmassage Jaar opleiding cursus sportmassage.
Malva Opleiding Nederland.
De opleiding Malvatherapeut/Energetisch therapeut is te volgen als dagopleiding in Breda en als weekendopleiding in Wijster. We hebben een wisselend aanbod van cursussen op het gebied van energetische therapie. Er zijn weekendcursussen en cursussen van 3, 4 en 5 dagen.
ATS massageopleidingen, de grootste opleider van de regio sinds 1989.
ATS bestaat al 29 jaar! 29 jaar ervaring in de massage branche. Inmiddels hebben we. al meer dan 17.000 professionals opgeleid! Erkenning certificering door belangrijke partijen. Onze opleidingen zijn erkend door ACE examens. Ook zijn we CRKBO geregistreerd hierdoor geen BTW op de opleiding!
Erkend Opleider in Zeeland.
De cursussen en opleidingen helpen nieuwe kennis te verkrijgen en vaardigheden aan te leren wanneer je aan de slag wilt in de Wellness massage of Zorg gerelateerde beroepen en als je verplicht wilt bijscholen in deze branches. Als opleidingscentrum met Zeeuwse roots hebben we bewust gekozen voor een merknaam met een Zeeuws tintje; Sepia" Opleidingen.
opleiding shiatsumassage Hands On Tao.
Na deze opleiding kun je professioneel met Shiatsu massage aan de slag. Je kunt je eigen praktijk openen als Shiatsu masseur en jezelf verzekeren tegen beroepsaansprakelijkheid. Je kunt aspirant lid worden van een beroepsvereniging. Als je de Westerse Medische Basiskennis ook gedaan hebt kun je volwaardig lid worden met vergoedingen. Je levert een portfolio in met 5 uitgewerkte behandelverslagen, 5 oefenverslagen en 10 eindopdracht verslagen van de TCG training. Wil je alleen een certificaat en dus geen diploma? Dan hoef je het theorie examen niet te maken en doe je ipv de 10 eindopdracht verslagen 5 verslagen naar keuze. Er is een praktijk examen en een theorie examen. Je krijgt een door KTNO erkend Diploma TAO Shiatsumasseur. HAVO of vergelijkbare werk en levenservaring is nodig als startniveau om deze opleiding goed af te kunnen ronden. HET NIVEAU VAN DEZE OPLEIDING. Deze opleiding is een onderdeel van onze opleiding tot Shiatsu Therapeut.
Wellnessmassage WellnessInstituut.
Daarnaast kunt je ook in Wellnessresorts, fitnesscentra, beautysalons of andere organisaties aan de slag als Wellnessmasseur. Je hebt met deze opleiding tot wellnessmasseur diverse massage technieken geleerd om verschillende soorten massages aan te kunnen bieden. Om de opleiding te volgen is een gerichte vooropleiding niet nodig.
KIOM Massage-Opleidings-Instituut.
VakOpleiding Shiatsu Therapeut op 25 dinsdagavonden, start op 15 januari 2019 3 jaar. VakOpleiding KIOM Masseur voor vrouwen op 15 maandagen, start op 21 januari 2019. Onze missie en visie. Wij willen de wereld mooier en zachter maken door mensen uit hun hoofd in hun lijf te brengen, weg van de jachtige samenleving, terug naar het gevoel en het Nu. Het is onze ambitie om door middel van onze cursussen en opleidingen te zorgen dat zoveel mogelijk mensen in aanraking komen met massage zodat aanraken en aangeraakt worden een standaard wordt in deze wereld.
Opleiding Massagetherapie Thuiscursus.NL.
Een professionele Massagetherapeut met jarenlange ervaring in het vak begeleidt je om alles te leren over de effecten van massage, massageruimtes en massagetafels, soorten tussenstoffen, massagetechnieken, Zweedse massage, intermittend drukken, effleurages en fricties, petrissages of knedingen, hakken, klappen, schudden en vibreren, eindeffleurage en de technieken van Wetterwald, anatomie en fysiologie en kennis van de huid en huidziekten. Schrijf je direct in voor onze professionele opleiding tot Massagetherapeut en ga direct aan de slag als professionele Massagetherapeut.
Thaise massage opleiding THAI DEE.
Thaise Yoga massage. Thaise massage opleiding Thai Dee staat voor vakmanschap, persoonlijke aandacht en een holistische Oost-West benadering. We bieden een eenjarige opleiding tot preventief masseur en een driejarige opleiding tot Thaise massagetherapeut. Daarnaast bieden we diverse bij en nascholingen.
Over het NGS.
Frank van Deursen sportfysiotherapeut/ manueel therapeut AFC AJAX neemt je mee in zijn ervaringen met het verzorgen. Hardlopers met achillespeesklachten gezocht. Voor wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC worden hardlopers met een achillespeesblessure gezocht. KNKV Sportmedisch Congres. Ben jij fysiotherapeut, verzorger of op een andere manier geïnteresseerd in de laatste ontwikkelingen op medisch. Maximale onbelaste vrijwilligersvergoeding verhoogd naar 1.700. Per 1 januari 2019 gaat de onbelaste vrijwilligersvergoeding met 200 omhoog. Vrijwilligers kunnen daardoor een. Meer nieuws lezen? Bekijk ons nieuwsarchief. Zoek een NGS-masseur. Volg een opleiding tot masseur.
Chinli-Tuina opleidingen Total Health.
Chinli-Tuina massage opleiding tot masseur of therapeut. In het eerste jaar word je opgeleid tot Chinli-Tuina Masseur. Wil je Chinli-Tuina therapeut worden en/of wil je je verder verdiepen en specialiseren? Ga dan verder met het 2e en 3e leerjaar van de Chinli-Tuina opleiding.

Contacteer ons