Meer resultaten voor manueel therapeut huizen

manueel therapeut huizen
FysioFit praktijk in Oosthuizen en in De Goorn. Nu jeugdboksen, train met een Personal trainer, Fit-functioneel.
Wie zijn wij. Sport en Therapie staan centraal bij FysioFit in Oosthuizen en in De Goorn. Wij zijn gespecialiseerd op fitness gebied in Fysiotherapeutisch trainen, Spinbody, Jeugdfitness, Seniorenfitness, Medische fitness, Pilates, Zelfstandig trainen of met een Personal Trainer en Yoga.
Manuele therapie.
Ook bekijkt de manueel therapeut of de patiënt andere lichamelijke problemen heeft die toe te schrijven zijn aan de klacht. Afhankelijk van dit onderzoek wordt een behandelplan opgesteld en een prognose gemaakt. Bron: Patiëntenfolder NVMT. Een verwijzing van uw huisarts is. Fysiotherapie OTC Gooi en Vechtstreek. Bussum, Huizen, Hilversum.
Manuele therapie Fysiotherapie Zevenhuizen Zuidbroek.
Het behandelprogramma van de manueel therapeut bestaat verder uit het geven van goede instructies, adviezen, begeleiding en inzicht in gezond bewegen. Een manueel therapeut is een fysiotherapeut die na zijn opleiding voor fysiotherapie een opleiding voor manuele therapie heeft gevolgd.
Mary Vaes-Schuringa, Kinderfysioth, Manueel th. Assen Mt en Kft Vaes.
Mondhygiënist: niet meer werkzaam 1993 Utrecht. Algemeen Fysiotherapeut 1997 Utrecht. Orofaciaal Fysiotherapeut Kaakfysiotherapeut 2000 Amsterdam, Nijmegen, Utrecht. Orthopedisch Manueel Therapeut 2004 Delft. Dry Needling 2008 Domburg en 2010 Domburg. Instructeur Dry Needling Domburg vanaf 2010. Professional Master Kinderfysiotherapie, 2013 Rotterdam.
Home, Fysiotherapie, Manuele therapie, Medical taping, Manuele lymfedrainage, Dry needling Vrolijkenzofysio.nl.
Wij zijn ook geinteresseerd in uw mening. Geef gerust uw mening op zorgkaart Nederland. U kunt bij ons door een vrouwelijke of mannelijke therapeut geholpen worden. Tevens kunnen wij u in het Nederlands, Engels, Spaans of beperkte Turkse taal benaderen.
Independer.
FysioMotiv Fysiotherapie in Zevenhuizen en Nieuwerkerk.
FysioMotiv heeft twee praktijken in de gemeente Zuidplas. Wij zijn dagelijks geopend van 07.00 tot 20.00 uur. Bekijk onze specialisaties of boek online uw afspraak. BEL of MAAK UW AFSPRAAK HIER. Wouter nu ook Kinder Manueel Therapeut. Meike Frijling komt ons team versterken.
Manuele Therapie.
U hebt een betere houding.; U kunt makkelijker bewegen. Tijdens een eerste bezoek bespreekt de manueel therapeut met u of manuele therapie ook in uw situatie de beste therapievorm is. De manueel therapeuten bij MTC Huizen zijn: Dineke Hardebol en Iris Schouwerwou.
Fysiotherapie De Zuidplas Fysiotherapie De Zuidplas.
Nevenvestiging in Zevenhuizen, Tweemanspolder 6a, tel: 0180-634021. In onze groepspraktijk zijn meerdere fysiotherapeuten en manueel therapeuten werkzaam, Onder het team kunt u vinden welke fysiotherapeuten in onze groepspraktijk werkzaam zijn en welke eventuele specialisatie zij hebben. Naast de algemene praktijkinformatie kunt u onder meer informatie vinden omtrent de inhoud over het beroep fysiotherapie en manuele therapie. Sinds 2006 heeft U voor een afspraak bij de fysio-/manueel therapeut geen verwijsbriefje meer nodig.
Multi Therapeutisch Centrum Huizen HHH Praktijk.
Multi Therapeutisch Centrum Huizen. Het MTC Huizen heeft 5 praktijken met in totaal 11 fysiotherapeuten en 2 oefentherapeuten. Het MTC heeft de volgende diensten.: De fysiotherapeut helpt u om snel weer in beweging te komen. De fysiotherapeut luistert naar uw wensen en klachten, onderzoekt uw lichamelijke situatie en mogelijkheden en behandelt uw klachten. De Mensendieck oefentherapeut onderscheidt zich door verder te kijken dan de klacht zelf. De klacht wordt geplaatst in het totaalbeeld van houding en bewegen van een cliënt. De oefentherapeut streeft naar een verbetering van de houdings en bewegingstechniek. De therapeut gebruikt oefeningen uit het dagelijks leven. Hierdoor worden bestaande klachten beïnvloed en worden nieuwe klachten voorkomen. Het MTC heeft de volgende specialisaties.: De manueel therapeut is gespecialiseerd in het losmaken van pijnlijke, stijve of geblokkeerde gewrichten van de wervelkolom, armen en benen.

Vanaf die tijd heb ik samen met een collega fysiotherapeut een praktijk gehad in Waddinxveen en daarnaast als zelfstandig therapeut een praktijk aan huis aan de Bredeweg 146 te Zevenhuizen. Naast de humane fysiotherapie heb ik in de praktijk aan huis ook een praktijk voor fysiotherapie bij dieren.

Contacteer ons