Meer resultaten voor manueel therapeut groningen

manueel therapeut groningen
Manuele therapie Groningen.
Een manueel therapeut is een fysiotherapeut die na zijn studie fysiotherapie een erkende vervolgopleiding voor manuele therapie heeft gevolgd. Er bestaat een Nederlandse Vereniging voor Manuele Therapie NVMT. Dit is een lid vereniging van het KNGF Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie.
Manuele Therapie E.S. VMT.
Manuele therapie helpt ook langer dan oefentherapie. Tot zes maanden na de behandeling hadden patiënten profijt van de manueel therapeut. Mensen met schouderklachten en daarnaast nekklachten, verdubbelen hun kans op herstel wanneeer ze manuele therapie krijgen. Dat blijkt uit onderzoek van de Groningse bewegingswetenschapper Gert Bergman Annals of Internal Medicine, 21 sept. Bergman deed zijn onderzoek aan de afdeling Huisartsgeneeskunde van de Rijksuniversiteit Groningen.
Fysiotherapie De Buren Uw Fysiotherapie Specialist.
U heeft hiervoor geen verwijzing van de arts nodig. De Buren heeft vier locaties verspreid door Groningen en Drenthe: Delfzijl, Assen, Bedum en Zuidwolde. Binnen elke vestiging hebben wij meerdere fysiotherapeuten aan het werk die allen gediplomeerd en gecertificeerd zijn.
Teamoverzicht.
Na de Academie Lichamelijke Opvoeding ALO in Groningen gevolgd te hebben is hij in 1999 afgestudeerd als Fysiotherapeut aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Vervolgens heeft hij in 2005 de opleiding tot manueel therapeut afgerond aan de SOMT. En in 2014 heeft hij de master of science opleiding aan het SOMT met goed gevolg afgerond.
Home Fysiotherapie Hoogkerk Fysiotherapie Hoogkerk.
U krijgt bij Fysiotherapie Hoogkerk alle gespecialiseerde zorg, zoals fysiotherapie, manuele therapie, kinderfysiotherapie, echografie, shockwave therapie en oedeemtherapie. De bij Fysiotherapie Hoogkerk werkzame fysiotherapeuten zijn allen geregistreerd in het Centraal Kwaliteits Register van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie KNGF.
Manuele therapie groningen bij Fysiotherapie Noorderbad.
meer over Robert. Manueel therapeut gespecialiseerd in de behandeling van nek, schouder en rugklachten. meer over Ron. Fysiotherapie Noorderbad is een praktijk voor Manuele therapie Fysiotherapie primair gericht op klachten van kaak, hoofd, wervelkolom en bekken. 9714 BG Groningen. 050 571 8400.
Fysiotherapiepraktijk Medisupport een gezonde investering.
Zaterdag 4 nov: Opening nieuwe locatie Ter Borch. Start vanaf maandag 2 oktober in Gezondheidscentrum Ter Borch. Fysiotherapie in Groningen. Fysiotherapie in centrum Groningen. Turfsingel 17 Groningen. Turfsingel 36 Groningen. Melisseweg 83 Groningen. Fysiotherapie in Eelderwolde. Fysiotherapie in Gezondheidscentrum Ter Borch, Eelderwolde.
Fysiotherapie Gorecht Deskundige zorg die u zoekt!
Bij Fysiotherapie Gorecht voelt u zich in vertrouwde handen! Fysiotherapie praktijk Gorecht heeft ruime openingstijden en biedt u de gelegenheid om ook s avonds op afspraak te komen. Wij zijn gevestigd bij het winkelcentrum de Hooge Meren in Hoogezand / Sappemeer.
Fysiotherapie Klein Fysiotherapie in Eelde-Paterswolde.
Nadat ik in 1993 ben afgestudeerd als fysiotherapeut, ben ik sindsdien ook als zodanig werkzaam. Ik vind het belangrijk mij voortdurend te blijven ontwikkelen en ik ben dan ook aanvullend in 1994 afgestudeerd als sportfysiotherapeut en in 2000 als manueel therapeut aan het SOMT in Amersfoort.
De praktijk Osteopathie Hereweg Groningen.
Met 20 jaar werkervaring als fysiotherapeut, manueel therapeut en osteopaat in Duitsland en Nederland, sta ik garant voor een betrouwbare en veilige behandeling. Vakkennis en aandacht voor de patiënt zijn voor mij heel belangrijk. In 2011 rondde Erik de vijfjarige opleiding tot osteopaat aan de International Academy of Osteopathy I.A.O. Zijn scriptie stond in het teken van de behandeling van specifieke kaakproblemen tandenknarsen. Sindsdien heeft hij zich in Sögel en Groningen gevestigd als zelfstandig geregistreerd osteopaat.
Home Fysiotherapie Fysiocompleet Groningen.
Leave this field empty if you're' human.: Voer uw naam en e-mailadres in en blijf op de hoogte. 9725 KE, Groningen. t/m vrijdag 8.00 tot 18.00. Behandeling in de avonduren behoort tot de mogelijkheden. Tijden in overleg. 9724 ET, Groningen.

Contacteer ons