Resultaten voor manueel therapeut groningen

manueel therapeut groningen
Fysiotherapie Klein Fysiotherapie in Eelde-Paterswolde en Groningen.
Hij is gespecialiseerd in behandelingen op het gebied van. Fysiotherapie Klein heeft een 2e vestiging in Groningen. Na 15 jaar gepraktiseerd te hebben als fysiotherapeut en manueel therapeut en na 3 jaar afwezigheid hebben we weer een locatie in Groningen.
Home.
Kenmerken van het centrum zijn: aandacht voor de persoon, openheid, sociaal, deskundig, multidisciplinaire behandeling, integratieve zorg. 050 527 05 06. Helper Molenstraat 25. 9721 BT Groningen. HEEFT U EEN VRAAG? Helper Molenstraat 25. 9721 BT Groningen. T 050 527 05 06.
38 fysiotherapeuten met specialisatie manueel therapeut in Groningen.
38 fysiotherapeuten met specialisatie manueel therapeut in Groningen. Op dit moment zijn er binnen ZorgkaartNederland 38 fysiotherapeuten met specialisatie manueel therapeut in Groningen bekend. Het gemiddelde cijfer van alle fysiotherapeuten met specialisatie manueel therapeut in Groningen is een 9.4 op basis van 51 waarderingen.
Manuele therapie Groningen Inter-fysio Groningen.
De manueel therapeut van inter-fysio in Groningen heeft na zijn studie fysiotherapie een opleiding van drie jaar gevolgd en zich daarmee verdiept in de wervelkolom en de andere gewrichten van het menselijk lichaam. Manuele therapie is een specialisatie binnen de fysiotherapie en kan een uitkomst bieden als iemand pijn of stijfheid ervaart bij bepaalde bewegingen of houdingen.
Fysiotherapie en manuele therapie Noorderbad Groningen.
Om spam te voorkomen vragen wij om bovenstaande code over te typen. Praktijkeigenaar / Manueel therapeut. Mijn naam is Robert Goddard, ik ben naast manueeltherapeut ook de eigenaar van Fysiotherapie Noorderbad. Ik ben in 2006 afgestudeerd als fysiotherapeut bij de Hanze hogeschool in Groningen.
Fysius Rugexperts Groningen.
Deel Groningen op Facebook Deel Groningen op Twitter Deel Groningen op Google Plus Deel Groningen op LinkedIn. Zaterdag 16 april: Open Huis! Kom op zaterdag 16 april tussen 1000: 1500: uur naar Fysius tijdens de Nationale Dag tegen Rugpijn! Loop vrijblijvend binnen in ons behandelcentrum tijdens de Nationale Dag tegen Rugpijn voor.:
FysioTotaal: Fysiotherapie, Manuele Therapie, Dry Needling FysioTotaal.
Ook kunt u gebruik maken van onze fysiotherapie wanneer u herstellende bent van een beroerte of wanneer u lijdt aan Parkinson, COPD, reuma of oedeemvorming. Ook voor een gezondere leefstijl, specifieke sporttesten of speciale beweegtrajecten bent u bij FysioTotaal in goede handen.
Shanthe therapeutische massages in Groningen.
In de loop van de jaren is de praktijk uitgegroeid tot een praktijk waarin zowel de westerse geneeskunde als de oosterse filosofie de basis vormen van de behandelingen. Gerststraat 8 9734 AN Groningen. Oostersingel 106 9711 XH Groningen. 06 2078 5976.
Fysiotherapiepraktijk Medisupport een gezonde investering.
Helaas niet meer parkeren achter de Turfsingel 17. Nieuw wedstrijdtenue Dames 1 GHBS. Fysiotherapie in Groningen. Turfsingel 17, Groningen. Maandag: 800: 2100.: Dinsdag: 800: 2200.: Woensdag: 800: 1830.: Donderdag: 800: 2200.: Vrijdag: 800: 1830.: Turfsingel 36, Groningen. Melisseweg 83, Groningen.
CENTRUM OOST manuele therapie en fysiotherapie home.
Centrum Oost Manuele therapie en Fysiotherapie. Centrum Oost Manuele therapie en Fysiotherapie is een kleine en sfeervolle praktijk met meerdere specialisaties, waarbij persoonlijke aandacht en tijd voor de patiƫnt een belangrijke rol spelen. De praktijk bevindt zich in het centrum van Groningen aan de Radesingel.
KNGF vacaturebank kngf.nl.
Het gebruik van de vacaturebank is kosteloos. Je kunt je profiel verrijken, waardoor de kans op een passende match groter is. Heb je vragen, neem dan contact op met de afdeling Ledenvoorlichting 033 467 29 29 of mail naar ledenvoorlichting@kngf.nl.

Contacteer ons