Zoeken naar manueel therapeut groningen

manueel therapeut groningen
De Haddinge Home.
De Haddinge, uw praktijk. In een sfeervol pand aan de Haddingestraat, in het hart van Groningen, is gevestigd De Haddinge, voorheen Fysiotherapie Grote Markt. Bij deze praktijk voor fysiotherapie en manuele therapie vindt u verschillende behandelvormen en staan persoonlijke aandacht en hulp op maat centraal.
Manuele therapie Groningen Inter-fysio Groningen.
De manueel therapeut van inter-fysio in Groningen heeft na zijn studie fysiotherapie een opleiding van drie jaar gevolgd en zich daarmee verdiept in de wervelkolom en de andere gewrichten van het menselijk lichaam. Manuele therapie is een specialisatie binnen de fysiotherapie en kan een uitkomst bieden als iemand pijn of stijfheid ervaart bij bepaalde bewegingen of houdingen.
Manuele therapie bij rugpijn, nekpijn, hoofdpijn en duizeligheid MCZ. Facebook. Twitter. Instagram. LinkedIn. Telefoon. Chat. Email. Locatie. MCZ is een HCA Pluspraktijk.
Het netwerk werkt nauw samen met het Hoofdpijncentrum van het Martini Ziekenhuis in Groningen. Saskia van Leeuwen Manueel therapeut. Ter ondersteuning bij de behandeling van hoofdpijn en duizeligheid gebruiken we de Cervico Trainer. Het is een innovatief apparaat voor bewegingsfeedback, waarmee we specifieke bewegingen van het hoofd kunnen trainen.
Manuele therapie groningen bij Fysiotherapie Noorderbad.
meer over Robert. Manueel therapeut gespecialiseerd in de behandeling van nek, schouder en rugklachten. meer over Ron. Fysiotherapie Noorderbad is een praktijk voor Manuele therapie Fysiotherapie primair gericht op klachten van kaak, hoofd, wervelkolom en bekken. 9714 BG Groningen. 050 571 8400.
Manuele therapie in Groningen Praktijk NSA.
Manuele therapie is een onderdeel van fysiotherapie waarvoor een manueel therapeut een aanvullende opleiding voor manuele therapie gevolgd moet hebben. De effecten van de behandelmethode zijn vaak direct te merken. Uw gewrichten functioneren beter en bewegen gaat weer een stuk eenvoudiger. Manuele therapie wordt succesvol ingezet voor onder andere de volgende klachten.: nek en schouderklachten. hoofd en nekpijn. pols of handklachten. Heeft u last van deze of vergelijkende klachten? Overweeg dan onze manuele therapie in Groningen.
Heb jij ervaring met orthomanuele therapie? Spieren en gewrichten Gezondheidsplein.nl.
Sparcootje 10 augustus 2017 1149.: Als manueel therapeut vind ik het bijzonder hoeveel mensen er wel niet te horen krijgen van arts of therapeut dat je wervels scheef staan. Als je je eens verdiept in wat er allemaal om die wervelkolom heen zit en hoe het in elkaar steekt, dan zou je weten wat een ontzettend onzin verhaal dit is.
De praktijk Osteopathie Hereweg Groningen.
Met 20 jaar werkervaring als fysiotherapeut, manueel therapeut en osteopaat in Duitsland en Nederland, sta ik garant voor een betrouwbare en veilige behandeling. Vakkennis en aandacht voor de patiënt zijn voor mij heel belangrijk. In 2011 rondde Erik de vijfjarige opleiding tot osteopaat aan de International Academy of Osteopathy I.A.O. Zijn scriptie stond in het teken van de behandeling van specifieke kaakproblemen tandenknarsen. Sindsdien heeft hij zich in Sögel en Groningen gevestigd als zelfstandig geregistreerd osteopaat.
Fysio Manuele Therapie R.W. Groeneveld in Groningen Fysiotherapie Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Informatie over Fysio Manuele Therapie R.W. Groeneveld in Groningen. Praktijk voor fysio en manuele therapie. Is dit uw bedrijf? Pas gratis deze tekst aan. Bent u bedrijfseigenaar? Meld u gratis aan. Kaartweergave Fysio Manuele Therapie R.W. Geef als eerste een beoordeling aan Fysio Manuele Therapie R.W.
De manueel therapeut ES van PMTP biedt goede zorg bij klachten.
Uw manueel therapeut ES. Centraal: uw klachten. Contact en kosten. Uw manueel therapeut ES. Kenmerk van deze praktijk voor manuele therapie in Groningen is, dat het bij een behandeling gaat om de relevante bewegingsketens van het lichaam, niet alleen om de plek waar u klachten ervaart.
Manuele Manuele Therapie Therapie in Groningen Groningen fysiosportief van Groningen. fysiosportief Groningen.
Stel je vraag over Manuele Therapie. Deze Manueel Therapeuten helpen jou met Manuele Therapie. Stel je vraag. VECHTSTRAAT 52 9725 CW GRONINGEN. MUNNEKEHOLM 1 9711 JA GRONINGEN CENTRUM. Door 595 mensen beoordeeld met 8.7 / 10. Waar heb jij last? Kies jouw fysio. 050 313 69 88. Home / behandelingen trainingen/ / Manuele Therapie. Kunt u uw nek niet soepel draaien? Heeft u last van tintelingen in uw armen of benen? Bent u regelmatig duizelig? Dan is het mogelijk dat uw gewrichten niet goed bewegen. Wij helpen u dan met manuele therapie. Manuele therapie is een behandelmethode gericht op het optimaal bewegen van uw gewrichten. Een gewricht wordt gevormd door een bol en een hol uiteinde van twee botten. Wanneer uw beweegt, dan draaien en glijden uw gewrichten met u mee. Soms gaat dit niet zo soepel. Of het is mogelijk dat uw gewricht juist te veel meebeweegt. De omringende spieren moeten dan hard werken om dit op te vangen. Beide situaties geven een stijf gevoel, of zelfs pijn in uw gewricht. Een manueel therapeut is een fysiotherapeut die zich door een extra opleiding van minimaal drie jaar heeft gespecialiseerd in het onderzoek en de behandeling van bewegingsproblemen in gewrichten.
Fysio Fysio en en Manuele Manuele Therapie Therapie Praktijk Praktijk Helpman. Helpman.
9722 CJ Groningen Groningen. E-mail Fysio en Manuele Therapie Praktijk Helpman. Website: http//www.praktijkhelpman.nl: Screenshot. Praktijk Helpman is een maatschap voor fysiotherapie, manuele therapie en kinderfysiotherapie. Bernadette is fysiotherapeut en kinderfysiotherapeut, tevens gespecialiseerd in ballet en palliatieve zorg. Marianne is fysiotherapeut en manueel therapeut, tevens gespecialiseerd in Parkinson en ouderen. Herma is fysiotherapeut en manueel therapeut, tevens gespecialiseerd in zwangerschapsbegeleiding.

Contacteer ons