Resultaten voor manueel therapeut breda

manueel therapeut breda
Prk. Fysio, Manuele Therapie/ Accupunctuur Vinks/Bruijstens in Breda Fysiotherapie Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Gerelateerde bedrijven Prk. Fysio, Manuele Therapie/ Accupunctuur Vinks/Bruijstens Breda. Roland Holststraat 8. Praktijk voor Fysiotherapie Ro. Fysio-/Manuele Therapie V. Praktijk Graaf Hendrik III Laa. Graaf Hendrik III laan 123. Grote Spie 43. Sens Gezondheidszorg Breda. Grote Spie 36. Sens Gezondheidszorg Breda V.O.
Fysiotherapie Breda Medisch Centrum Donk.
Het Medisch Centrum Donk is één van de drie locaties waar Breda-Fysiotherapie actief is. Door de samenwerking met verschillende disciplines, zoals podotherapie, kan aan onze patiënten een uitgebreid aanbod fysiotherapie geboden worden. Fysiotherapeuten in Breda. Op de locatie van Medisch Centrum Donk staan de fysio en manueel therapeuten Maartje Nefs Joep Wolbers voor u klaar.
Fysiotherapeutisch Instituut Duinoord.
Sinds 1990 ben ik naast fysiotherapeut en haptonoom ook manueel therapeut. Begin 1992 werd ik gevraagd lid te worden van de maatschap Fysiotherapeutisch Instituut Piët, de voorloper van onze huidige maatschap Fysiotherapeutisch Instituut Duinoord. Fysiotherapie is als vak continu in ontwikkeling, ik heb steeds naar vernieuwingen binnen het vakgebied gezocht.
Osteopathie van den Broek Breda Breda Gezondheidscentrum van den Broek.
Osteopathie is direct toegankelijk voor iedereen en voor klachten die gaan van hoofd en nekpijn tot buikpijn of knieproblemen. Osteopathie van den Broek in Breda is gespecialiseerd in het behandelen van volwassenen, sporters, zwangeren en babys en kinderen. Bij welke klachten.
Manuele therapie praktijk Breda Van der Maas Stevens.
Onder manuele therapie wordt volgens de definitie van de International Federation of Orthopaedic Manipulative Physical Therapists IFOMPT verstaan een gespecialiseerd domein binnen de fysiotherapie welk zich richt op neuromusculoskeletale aandoeningen gebruik makend van diagnostische en behandelingstechnieken, inclusief manuele handgrepen/technieken en therapeutische oefenvormen. De manueel therapeutische behandeling bestaat uit.: Passieve articulaire, neurogene en myofasciale technieken. Actieve oefenvormen gericht op het oefenen en sturen van functies. Informeren, adviseren en begeleiden. De passieve technieken zijn onder meer mobilisaties tracties, oscillaties, translaties, compressies, vertebrale manipulaties, harmonische technieken, neurodynamische technieken waaronder glidingtechnieken, tensioners en gliders, actief geassisteerde technieken waaronder Mulligantechnieken en McKenzietechnieken, ischeamische compressietechnieken, stretchingtechnieken, wekedelenmobilisaties en myotensieve technieken muscle-energytechnieken. Praktijk Van der Maas Stevens. 4818 JD Breda.
Manuele therapie bij Fysio Breda.
Hoe de therapeut beweegt, waar hij of zij de beweging zet, in welke richting de beweging uitgevoerd wordt en op welke manier hangt allemaal af van de diagnose. Een manueel therapeut gaat nooit zomaar aan het werk. Het luistert nauw.
Home Paramedisch Centrum Heksenwiel.
Binnen onze praktijk hebben wij diverse behandelingen, voor meer informatie over deze behandelingen klik hier. Voor informatie over onze praktijk, zoals openingstijden, locatie en samenwerkingen klik hier. Wilt u direct een afspraak maken klik hier om het online formulier in te vullen of bel 076 5410355.
Fysiotherapie Breda Fysiotherapie Bredero-Manueel Therapie.
Manueel therapeut Breda. De manueel therapeut van Bredero Breda heeft zich gespecialiseerd in de wervelkolom en gewrichten in de ledematen. Hij stelt u bij de eerste behandeling vragen over de oorzaak, het verloop en wanneer de klachten toe of afnemen.
Vinks en Bruijstens Fysiotherapeuten Breda.
Manuele Therapie / Acupunctuur. Hi, your javascript is off! for optimal results on this site please enable javascript in your browser. Mensen" die denken dat ze geen tijd hebben voor lichaamsbeweging zullen vroeg of laat tijd moeten maken om ziek te zijn."
Fysiotherapie en Manuele Therapie Nicolette Kuijt.
Daarnaast heeft zij heeft een specialisatie in de behandelmethode de DAM. Nicolette is verbonden aan de Hogeschool voor Fysiotherapie Leiden en de Hogeschool Avans in Breda. maandag t/m vrijdag. van 8.00 uur tot in de avond. Praktijk voor Fysiotherapie en.
Broekkamp Orthomanuele Geneeskunde Rijen Breda Tilburg.
Na jarenlange nekklachten en de reacties van leer er maar aan mee leven want het is slijtage, gaat het ondertussen al weer jaren goed met mijn nek en armen. Af en toe voor een soort van APK-tje terug naar mijn arts en het is weer gepiept.

Contacteer ons