Resultaten voor manueel therapeut nijmegen

manueel therapeut nijmegen
FysioNovio Nijmegen Malden Molenhoek Fysiotherapie.
Pim van Keeken. Fysiotherapeut, manueel therapeut i.o. Waarom kiezen voor FysioNovio? U kunt snel bij ons terecht, meestal binnen 2 werkdagen. Op het gebied van knie en schouderklachten zijn wij de specialist in de regio. Onze patiënten beoordelen ons gemiddeld met een 9.0! Vind snel de praktische informatie die u nodig heeft. Contactgegevens Aanmelden Locaties Afspraak verzetten Veelgestelde vragen. Fysiotherapie Ergotherapie Psychologie Tarieven als u niet verzekerd bent Betalingsvoorwaarden. Kwaliteit Samenwerking Qualizorg Ideeën en klachten. Over FysioNovio Onze specialisten Partners en samenwerking. Doe de interactieve fysiotherapie check Hier heb ik pijn. FysioNovio biedt u professionele en persoonlijke zorg in een moderne, laagdrempelige praktijk bij u in de buurt. Naast onze specialisatie op het gebied van schouderzorg, kniezorg en chronische pijn, kunt u bij ons ook terecht met klachten op het gebied van houding en beweging. Tweede Oude Heselaan 181. 6542 VE Nijmegen.
Fysiotherapie Elst.
Ons team bestaat uit specialisten voor NDT, sportfysiotherapie, Craniosacraal therapie, Kinder fysiotherapie, manuele therapie en vele andere specialisaties. Onze therapeuten begeleiden u graag en stellen samen met u een persoonlijk. Kinderfysiotherapie De Enk werkt samen met andere kinder disciplines, zoals logopedie, kindergeneeskunde, onderwijs, jeugdzorg, kinderpsychologie en diëtiek. Fysio de Enk. De Enk 1. 6661 KK Elst. 0481 37 19 19. Van Boetzelaerstraat 16. 6515 JD Nijmegen.
MANUELE THERAPIE Fysiotherapie-Nijmegen.com.
DAVE VAN PERLO. Algemeen fysiotherapeut, Shockwave, Medical Taping, Dry Needling. Specialisaties: Bikefitting, McKenzie Rugspecialist, Dry Needling, Shockwave, Claudicatio, Coach2Move therapeute. Specialisaties: Manueel therapeut i.o, Shockwave, Dry Needling. Specialisaties: Echografie, COPD, Dry Needling, Shockwave, CVA, Coach2Move therapeut. COPYRIGHT FY-FIT Fysiotherapie nijmegen 2013.
Manuele Therapie Jacops Fysiotherapie Nijmegen.
Manuele Therapie Jacops Fysiotherapie Nijmegen. Manuele Therapie is een specialisatie binnen de fysiotherapie. De manueel therapeut heeft door zijn specialisatie meer kennis en vaardigheden over de gewrichten en de wervelkolom. De manuele therapie kan toegepast worden bij functiestoornissen van gewrichten, spieren en zenuwen.
FysioNovio, locatie Nijmegen, Tweede Oude Heselaan 181 KiesvoorjeZorg.nl.
FysioNovio, locatie Nijmegen, Tweede Oude Heselaan 181. Onderdeel van Fysio Novio. Direct contact opnemen. Waarin onderscheiden wij ons.: FysioNovio is een moderne, laagdrempelige praktijk voor fysiotherapie, sportfysiotherapie, manuele therapie, arbeids en bedrijfsfysiotherapie en dry needling. Kwaliteit van zorg gaat er hand in hand met innovatie. Behandeling aan huis. Fitness en cardioapparatuur. Wachtkamer met receptie. Pre en postoperatieve fysiotherapie. Marijn de Koning. Fysiotherapeut, Manueel therapeut, Orofasciaalkaak therapeut. Algemeen fysiotherapeut, SportFysiotherapeut, Claudicatio therapeut, Manueel therapeut io.
Sanavit Fysiotherapie Groesbeek Sanavit Fysiotherapie Groesbeek.
024-397 70 77. voorkeur tussen 0800: 1200.: Bekijk onze behandelmethoden en specialisaties. Maak een afspraak. voor een gratis adviesgesprek. Snel helderheid over je blessure? Laat ons een echo maken. fysio De Treffers. Julia van Stralen. Diny van Duijnhoven. manuele therapie mulligan.
Home Kinderfysiotherapie THOM.
0-2 jarigen worden aan huis behandeld in Nijmegen en dorpen in de nabije omgeving van Nijmegen. Peuters, kleuters en oudere kinderen worden in onze praktijk behandeld. Soms bezoeken wij ook het kinderdagverblijf, de school of de instelling waar uw kind komt.
Chiropractie, fysiotherapie of manuele therapie? ChiroPraktijk Waalstad.
Chiropractie, fysiotherapie of manuele therapie? Chiropractie en Manuele therapie zijn specialisaties die tot de fysiotherapie behoren en daarop een evidente verdieping vormen. Een manueel therapeut is een fysiotherapeut die na zijn opleiding voor fysiotherapie een opleiding voor manuele therapie heeft gevolgd. Een chiropractor is een manueel therapeut die bovendien een opleiding tot geneeskundige heeft gevolgd.
Manuele Therapie Nijmegen Bottendaal. Manuele Therapie Nijmegen Bottendaal.
Manuele therapie in Nijmegen is een erkende specialisatie binnen de fysiotherapie. Dit specialisme is bedoeld voor mensen met klachten van het bewegingsapparaat, dat wil zeggen de wervelkolom en gewrichten in armen en benen. Klachten verhelpen met manuele therapie.: Klachten in de wervelkolom of ledematen kunnen ontstaan wanneer de gewrichten niet goed werken. Dergelijke stoornissen van het gewricht worden ook wel functiestoornissen genoemd. Vaak is een kortere of langere overbelasting van het gewricht de oorzaak van de klacht. Bewegen wordt dan moeizaam. Ook kunnen spieren verkrampen en kan de pijn uitstralen naar andere delen van het lichaam. Met behulp van manuele therapie kan de stoornis van de gewrichten worden verminderd of verholpen. De manueel therapeut verhelpt de functiestoornis van het gewricht door het toepassen van specifieke passief mobiliserende bewegingen.
Fysiotherapie en Manuele Therapie in Nijmegen Oost: Pelgrim en Van Nugteren.
Artrose Netwerk, ClaudicatioNet, Parknet, CVA Netwerk Nijmegen, Geriatrie Netwerk, Multiple Sclerose Netwerk, Artritis Netwerk, Fibromyalgie Netwerk, COPD netwerk Nijmegen. Om een afspraak te maken of een vraag te stellen kunt u ons bellen op telefoonnummer 024-3606260 of mailen ga naar contact.
Manuele therapie Maak een afspraak Fysio Ysveld.
Bij een te beweeglijk gewricht probeert een manueel therapeut het met behulp van training te stabiliseren. De meeste behandelingen zijn mengvormen. De effecten zijn vaak direct merkbaar. Wanneer manuele therapie? We zetten manuele therapie onder meer in voor de volgende klachten.:

Contacteer ons