Meer resultaten voor manueel therapeut leiden

manueel therapeut leiden
27 fysiotherapeuten met specialisatie manueel therapeut in Leiden.
27 fysiotherapeuten met specialisatie manueel therapeut in Leiden. Op dit moment zijn er binnen ZorgkaartNederland 27 fysiotherapeuten met specialisatie manueel therapeut in Leiden bekend. Het gemiddelde cijfer van alle fysiotherapeuten met specialisatie manueel therapeut in Leiden is een 8.4 op basis van 107 waarderingen.
Centrum voor Fysiotherapie Leiden Paramedische praktijk Leiden.
Centrum voor Fysiotherapie Leiden. In ons centrum kunt u terecht voor fysiotherapie, manuele therapie, sportfysiotherapie, psychosomatische fysiotherapie, handtherapie en haptotherapie. Er zijn twee fysiotherapeuten werkzaam die allen geregistreerd zijn in het BIG-register en in het Centraal Kwaliteitsregister van de beroepsgroep register Algemeen Practicus en Psychosomatische Fysiotherapie.
De Singel Fysiotherapie Leiden manuele therapie.
2019 De Singel Fysio Lusthoflaan 2 Leiden 071-5216525 Openingstijden. Aangesloten bij het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie Disclaimer Privacy. Als je een gewricht slecht kunt bewegen of daar pijn bij hebt, kan manuele therapie uitkomst bieden. Aangezien de manueeltherapeuten twee verschillende opleidingen heeft gedaan kan er gekozen worden voor zowel zachte mobiliserende technieken als snelle manipulaties aan gewrichten. Deze technieken zijn doorgaans pijnloos. De effecten van manuele therapie zijn vaak direct na de behandeling merkbaar. Gewrichten functioneren beter en bewegen gaat gemakkelijker. Voorbeelden van klachten die een manueel therapeut kan behandelen.:
Manuele therapie Den Daas Fysiotherapie Alphen a/d Rijn.
Als u door een klacht of een blessure een gewricht niet goed kunt gebruiken, kan dat tot blijvende verminderde bewegingsvrijheid en pijn leiden. Een manueel therapeut helpt u met deze behandeling en vaak voelt u al snel het effect van de therapie.
OMG Leiden Praktijk voor Musculoskeletale Geneeskunde voorheen: Orthomanuele Geneeskunde.
BIG nummer: 69042678301. Lid NVAMG Nederlandse Vereniging van Artsen voor Musculoskeletale Geneeskunde. Geregistreerd bij: RAMG Register van Artsen voor Musculoskeletale Geneeskunde. Aanwezig: maandag, woensdag en/of vrijdag. Telefonische bereikbaarheid: 09.00 u 12.30 u en 13.30 u 16.30 u op tel.nr: 071-5232234.
Manuele therapie volgens Marsman Fitness Training Fysiotherapie in Heemstede Nieuw GROENENDAAL. Facebook. Google. Instagram. Twitter. YouTube.
De benadering van manuele therapie volgens methode Marsman wordt gebruikt in de revalidatie door toegepaste oefentherapie en kan ook sporttechnisch worden toegepast. Meestal worden bij de behandeling passieve mobilisaties toegepast. Daarbij tracht de therapeut voorzichtig de bewegelijkheid in de gewrichten te vergroten.
De manueel therapeut Wat doet een manueel therapeut?
Gewrichten kunnen ook een te grote bewegelijkheid hebben. Dat kan leiden tot instabiliteit en klachten. In dit geval kan de manueel therapeut u met specifieke trainingsadviezen leren hoe u uw gewrichten stabieler kunt maken door het versterken van uw spieren.
Manuele therapie Fysiotherapie Vondellaan Leiden.
Door zijn gespecialiseerde opleiding is de manueel therapeut uitstekend in staat om de oorzaak van je klachten te beoordelen. Zo kan hij voor elk lichaam een oplossing op maat voorstellen. Anouk Rotteveel is Master manueel therapeut. U kunt Anouk mailen voor een afspraak of bellen naar 071 5761757 zonodig even inspreken. Vondellaan 35 Ac. 2332 AA Leiden.
Orthopedie, Fysiotherapie vacatures, werk in Leiden Indeed.nl.
Ontvang dagelijks een e-mail met nieuwe vacatures. Ontvang gratis e-mail updates voor de meest recente vacatures voor Orthopedie, Fysiotherapie in Leiden. Mijn e-mail: Alert opslaan Stuur mij ook een e-mail met voor mij aanbevolen vacatures Je kunt vacature-alerts op elk moment annuleren.
Manueel therapeut in Amsterdam Fysiotherapie van Breestraat.
Gewrichten kunnen ook een te grote bewegelijkheid hebben. Dat kan leiden tot instabiliteit en klachten. In dit geval kan de manueel therapeut u met specifieke trainingsadviezen leren uw gewrichten door middel van spieren stabieler te maken. Bezoek de manueel therapeut in Amsterdam.
Manuele therapie kngf.nl.
Dat kan leiden tot instabiliteit en klachten. De manueel therapeut kan een patiënt met specifieke trainingsadviezen leren gewrichten door spieren stabieler te maken. Nederlandse Vereniging voor Manuele Therapie. De Nederlandse Vereniging voor Manuele Therapie NVMT is al ruim 30 jaar dé beroepsinhoudelijke vereniging voor manueel therapeuten in Nederland.

Contacteer ons