Op zoek naar manueel therapeut haarlem?

manueel therapeut haarlem
Manuele therapie bij Fysio Haarlem.
Hoe de therapeut beweegt, waar hij of zij de beweging zet, in welke richting de beweging uitgevoerd wordt en op welke manier hangt allemaal af van de diagnose. Een manueel therapeut gaat nooit zomaar aan het werk. Het luistert nauw.
Fysiotherapiepraktijk Noorder Spaarne Fysiotherapie Haarlem.
Waarom kies je voor Praktijk Noorder Spaarne? In onze praktijk voor fysiotherapie in Haarlem kunnen wij u van dienst zijn op vele gebieden. Naast onze algemene fysiotherapeuten kunnen ook onze specialisten op het gebied van manuele therapie, psychosomatische en bekkenfysiotherapie, en oedeemtherapie u behandelen.
Fysiotherapie Schalkwijk.
Zij bieden u diverse soorten therapie. De praktijk is gevestigd in Gezondheidscentrum Schalkwijk, waar de therapeuten nauw samenwerken met de diverse zorgverleners. Op deze multidisciplinaire wijze bieden zij u de beste zorg. Afdeling Fysiotherapie Mensendieck 4e etage. 2037 XE Haarlem.

Manuele therapie i.o. Oncologie fysiotherapie aangesloten bij Onconet. Looptraining aangesloten bij Claudicationet. Behandeling vindt plaats in onze praktijk in Vijfhuizen Liniewal 4 of Haarlem Bernadottelaan 125. Indien noodzakelijk bieden wij ook behandeling aan huis. Naast individuele behandeling hebben wij diverse preventieve beweeggroepen.
Kenamju Fysiotherapie Haarlem.
Als je nek, rug of andere gewrichtsklachten hebt, kan een behandeling door de manueel therapeut de oplossing zijn. De effecten van manuele therapie merk je vaak al meteen na de behandeling; je gewrichten functioneren beter en bewegen gaat gemakkelijker. Zo heeft de manueel therapeut door zijn gespecialiseerde opleiding vaak voor elke lichamelijke klacht de juiste oplossing.
Manuele therapie.
Voorbeelden van klachten die een manueel therapeut kan behandelen.: hoofd en nekpijn in combinatie met het slecht kunnen bewegen van de wervelkolom.; nek en schouderklachten met uitstraling naar de armen.; duizeligheid bij het bewegen van de nek.; kaakklachten, in combinatie met nekklachten.; hoge rugklachten, al dan niet in combinatie met rib en borstpijn.; lage rugklachten, al dan niet met uitstraling naar de benen.; Al tijdens het onderzoek bij de eerste afspraak zal blijken of en hoe uw specifieke klacht verholpen kan worden. Direct na de eerste afspraak heeft u dus duidelijkheid over de verdere behandeling. Fysioplus Middelhoff Haarlem Praktijk Rijksstraatweg.
37 fysiotherapeuten met specialisatie manueel therapeut in Haarlem.
37 fysiotherapeuten met specialisatie manueel therapeut in Haarlem. Op dit moment zijn er binnen ZorgkaartNederland 37 fysiotherapeuten met specialisatie manueel therapeut in Haarlem bekend. Het gemiddelde cijfer van alle fysiotherapeuten met specialisatie manueel therapeut in Haarlem is een 8.6 op basis van 149 waarderingen.
Fysiotherapie aan de Groenmarkt.
Fysiotherapie Aan de Groenmarkt staat bekend om het geven van effectieve en doelgerichte fysiotherapeutische behandelingen in Haarlem. Deze varieren van sportfysiotherapie tot mobilisatie volgens de richtlijnen N.V.M.T. of de Nederlandse vereniging van Manueel Therapeuten. Als therapeut blijf ik altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de fysiotherapie.
Manuele Therapie Praktijk Rijksstraatweg.
FYSIOTHERAPEUT MANUEEL THERAPEUT. Femke is een ervaren fysiotherapeut bewegingsspecialist en manuele therapeut wervelkolomspecialist die al vele jaren in Haarlem werkzaam is en maakt sinds 1 januari deel uit van ons team. In de loop der jaren heeft ze zich naast haar werk als algemeen fysiotherapeute gespecialiseerd in spier en/of gewrichtsklachten van de wervelkolom nek, boven en lage rugklachten.
Shiatsu, fysiotherapie, manuele therapie, stoelmassage do-in.
Bestaande cliënten kunnen bellen naar 023-5475020, of mailen voor een afspraak. Shiatsu in Haarlem. Wil je je weer eens echt heerlijk ontspannen voelen? Of eindelijk van de pijn in nek, schouder of rug afkomen? Of gewoon die vermoeidheid kwijtraken die maar niet weg wilt gaan, hoe lang je ook slaapt? Gun jezelf dan een shiatsu behandeling door ervaren en gediplomeerd therapeut, Marjolein Anema. Elf jaar lang heb ik ervaring als fysio en manueel therapeut, ik verbaas me elke dag weer welke resultaten ik bij mijn cliënten bereik nu ik ook shiatsu therapie integreer in mijn behandelingen.
Manuele therapie is kwakzalverij medischcontact.
Een manueel therapeut die overweegt om de nek te kraken, moet door deze waslijst wel ernstig ontmoedigd worden, want hij zal zich bij elke complicatie moeten verantwoorden. Patiënten kunnen zich zonder verwijzing van een huisarts wenden tot manueel therapeuten en chiropractors.

Contacteer ons