Meer resultaten voor manueel therapeut haarlem

manueel therapeut haarlem
Smit Mode Startpagina Facebook.
Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies. Meer informatie, zoals over hoe je je instellingen kunt aanpassen, vind je hier: cookiebeleid. E-mailadres of telefoonnummer.
Fysiotherapie Manuele therapie Revalidatie Heemstede Praktijk Deen.
De diensten vallen volledig binnen de reguliere gezondheidszorg. DEEN is toegankelijk voor iedereen met klachten aan het bewegingsapparaat en richt zich op de regio Zuid Kennemerland, Haarlem en Aerdenhout met Heemstede als centrum. Heeft u rugpijn, nekpijn, een sport blessure een ander soort pijn of een neurologische aandoening? Ons deskundige team van fysiotherapeuten en manueel therapeuten staat voor u klaar! Door jarenlange ervaring en een breed en divers gespecialiseerd team is er altijd een therapeut die uw klacht professioneel en volgens de nieuwste medische inzichten kan behandelen.
Manueeltherapeut te Haarlem.
Bekijk actuele vacatures. Per 1 juni 2017 zijn wij opzoek naar een ervaren Manueeltherapeut. Fysiotherapie SanTwee is een grote eerstelijnspraktijk in Haarlem waar kwaliteit en een persoonlijke benadering centraal staan. Een ervaren manueel therapeut voor 24 uur met optie tot uitbreiding.
Home Fysio Expert.
FysioExpert biedt u fysiotherapie van de hoogste kwaliteit! Welkom bij FysioExpert, hét adres in Haarlem voor fysiotherapie, ergotherapie, diëtiek, sportmassage, manuele therapie, revalidatie en beweegprogrammas van de hoogste kwaliteit. De fysiotherapeut is de specialist in bewegen. U kunt daarom bij ons terecht met elke klacht van uw bewegingsapparaat.
Manuele therapie Fysiotherapie Haarlem-Oost.
De effecten van manuele therapie zijn vaak direct na de behandeling merkbaar: gewrichten functioneren beter en bewegen gaat gemakkelijker. Onze manueel therapeut is internationaal opgeleid en heeft jarenlange ervaring vanaf 1987 in het gedoseerd en veilig behandelen! Welke klachten komen in aanmerking voor manuele therapie?
Fysio Ener-gy Praktijk voor Fysiotherapie, Manuele Therapie en Personal Training indebuurt Haarlem.
Over Fysio Ener-gy Praktijk voor Fysiotherapie, Manuele Therapie en Personal Training. Fysio Ener-gy Praktijk voor Fysiotherapie, Manuele Therapie en Personal Training is één van de 49 fysiotherapeuten in Haarlem en is gevestigd aan de Floresstraat. Van dit bedrijf zijn geen openingstijden bekend.
Fysiotherapie Schalkwijk.
Zij bieden u diverse soorten therapie. De praktijk is gevestigd in Gezondheidscentrum Schalkwijk, waar de therapeuten nauw samenwerken met de diverse zorgverleners. Op deze multidisciplinaire wijze bieden zij u de beste zorg. Afdeling Fysiotherapie Mensendieck 4e etage. 2037 XE Haarlem.

Manuele therapie i.o. Oncologie fysiotherapie aangesloten bij Onconet. Looptraining aangesloten bij Claudicationet. Behandeling vindt plaats in onze praktijk in Vijfhuizen Liniewal 4 of Haarlem Bernadottelaan 125. Indien noodzakelijk bieden wij ook behandeling aan huis. Naast individuele behandeling hebben wij diverse preventieve beweeggroepen.
Koop en Berkhof Fysio en Manuele Therapie Parklaan.
2011 KP Haarlem Noord-Holland. Website: http//www.fysio-parklaan.nl: Screenshot. Ons vakkundig team bestaat uit: Bertram Berkhof fysiotherapeut en manueel therapeut, stagedocent Joost Koop fysiotherapeut met als basis haptonomie, docent HBO Claudia Lanting algemeen practica De individuele band met uw behandelaar is de basis van een persoonlijke behandeling.
Manuele therapieFysiotherapie Revalidatie Diepeveen.
Ook de manueel therapeut is direct en zonder verwijsbriefje toegankelijk en wordt 9x per jaar vergoed vanuit het aanvullende pakket. Oedeemtherapie / Lymfe drainage. Cranio sacraal therapie. Fysiotherapie en Revalidatie Diepeveen. Maak direct een afspraak. 2024 AV Haarlem. 023 527 24 77.
37 fysiotherapeuten met specialisatie manueel therapeut in Haarlem.
37 fysiotherapeuten met specialisatie manueel therapeut in Haarlem. Op dit moment zijn er binnen ZorgkaartNederland 37 fysiotherapeuten met specialisatie manueel therapeut in Haarlem bekend. Het gemiddelde cijfer van alle fysiotherapeuten met specialisatie manueel therapeut in Haarlem is een 8.7 op basis van 154 waarderingen.

Contacteer ons