Op zoek naar manueel therapeut delft?

manueel therapeut delft
De Hoven Fysiotherapie.
2624 LD Delft. U bent welkom in onze praktijk, gevestigd in Wijkcentrum De Vleugel aan de Aart van der Leeuwlaan 4. We stellen ons graag aan u voor. We werken al tien jaar samen in de praktijk en hebben diverse specialisaties.
Fysiotherapie Jorisweg Delft Noord, Vrijeban.
Onze praktijk is gevestigd in Delft in de wijk Vrijenban en bestaat uit drie fysiotherapeuten met verschillende specialisaties. Fysiotherapie Jorisweg is een algemene eerstelijnspraktijk die ook diensten verleent aan GGZ Delfland. Naast het behandelen van algemene klachten aan het bewegingsapparaat ligt onze expertise en affiniteit bij.:
Fysiotherapie en Manuele Therapie Delfgauw.
DELFT Bij Fysio en Manuele Therapie Delfgauw kunt u zonder verwijzing een afspraak maken voor een behandeling. In deze praktijk aan de Laan der Zeven Linden 169 kunt u terecht voor fysio en manuele therapie. Manuele therapie wordt toegepast om bijvoorbeeld rug en nekklachten te verbeteren. Maar ook hoofdpijn, en kaakklachten kunnen hiermee verholpen worden. Voor het jaar 2014 heeft deze praktijk met alle zorgverzekeraars een contract afgesloten. Bij een aanvullende verzekering, wordt de therapie vergoed en betaalt u geen eigen risico. Bij Fysio en Manuele Therapie Delfgauw zijn Ilse en Inge de manueel therapeuten, Jan Jaap start volgend jaar de opleiding manuele therapie.
Het team van Fysio Veenhoven in Amsterdam Zuid helpt u verder.
Richard van Delft. Vanaf 1 mei 2013 werkzaam in onze praktijk. Richard van Delft, zeer ervaren en goede manueel therapeut. Verdere specialisaties zijn: sport fysiotherapie. onder andere begeleiding van de Nederlandse ijshockeyploeg, medical tapen en dry needling. Frank Berenpas Msc.
Home Oudijk en Roordink.
Zo is niet alleen het uiterlijk van iemand de vorm maar ook de eigen manier van bewegen de functie uniek. De manueel therapeut verricht, op zoek naar verschillen tussen links en rechts, diverse metingen en kijkt hoe er wordt bewogen.
Vacature manueel therapeut en/of. HoornseHof Geryszewski Fysiotherapie Facebook.
Vacature manueel therapeut en/of sportfysiotherapeut. Voor onze praktijk HoornseHof Geryszewski Fysiotherapie in Delft zoeken wij een ambitieuze collega m/v voor de vacature manueel therapeut en/of sportfysiotherapeut voor 28 tot 32 uur per week. Het werkgebied betreft met name orthopedische klachten, sportblessures, echografie en motor control training.
Beter Saendelft topsport centrum Fysiotherapie bij Beter Saendelft.
Beter Saendelft heeft alle expertise en knowhow in huis voor de behandeling van bijvoorbeeld chronische rugklachten, artrose van de knie of heup, na een operatie, klachten ontstaan door een tumor kanker of de behandeling hiervan, oedeem of herstel van uw sportblessure, return-to-train of het verbeteren van uw algehele conditie.
Van Leeuwen Huidtherapie Alle informatie over de praktijk van Van Leeuwen Huidtherapie.
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen. Van Leeuwen Huid en Oedeemtherapie. Onze praktijk voor huid en oedeemtherapie benadert u als patiënt zo persoonlijk mogelijk. Door een betrokken opstelling willen wij het maximale effect bereiken met onze behandelingen.
Vacature Manueel Therapeut/ fysiotherapeut m/v Fysiotherapie van Iersel.
Per januari zijn wij, in verband met zwangerschapsverlof, op zoek naar een Manueel Therapeut/ fysiotherapeut. Het gaat om een omvang van minimaal 16-20 uur per week, echter is uitbreiding van uren mogelijk. Wij zijn een jong en enthousiast team en zoeken een gemotiveerde therapeut.
Home Fysioplein.
Fysioplein is dé specialist in de regio Den Haag en Delft op het gebied van fysiotherapie en revalidatie bij gewrichts en spierklachten. Patiënten die door verschillende klachten op deze terreinen hinder ondervinden in hun werk of sport kunnen bij Fysioplein terecht.
Bio Vis Manuele Therapie.
Martijn Vis heeft tijdens zijn studie in 1998 de opleiding ACE personal trainer afgerond en in 2002 zijn fysiotherapieopleiding in Leiden voltooid. Na zijn afstuderen is hij gaan waarnemen in meerdere praktijken binnen de fysiotherapie en gaan werken in een particuliere praktijk voor fysiotherapie te Delft. Tevens is hij direct gestart met de opleiding tot manueel therapeut aan de School voor Manuele Therapie Utrecht.

Contacteer ons