Resultaten voor net therapie

net therapie
Traumabehandeling PsychoseNet.be.
Professionele behandeling is nodig en kan je helpen. In het klassieke gamma van de psychotherapie heeft de psychoanalytische therapie veel aandacht voor eventuele onderliggende traumas of verhalen. Daarnaast is bijvoorbeeld EMDR een goed onderbouwde behandeling om met de gevolgen van trauma om te leren gaan.
Home Fysio ActiveFysio Active.
MC Kenzie therapie. Praktijk voor fysiotherapie, manuele therapie en sportfysiotherapie. Fysiotherapie of kinesitherapie is een paramedische discipline die zich bezighoudt met de behandeling van klachten aan het steun en bewegingsapparaat van de mens. We hebben diverse specialisaties in huis zoals, Medical Taping.
Massagepraktijk ErZijn.
Naast persoonlijke begeleiding in de vorm van massage en therapie, kun je bij ErZijn ook terecht voor cursussen babymassage, weerbaarheid en oplossingsgericht opvoeden. De lessen worden gegeven in kleine groepjes of individueel zodat je verzekerd bent van persoonlijke aandacht in een prettige, sfeervolle ruimte.
PRRT is een succesvolle therapie voor patiënten met NET: PRRT. PRRT is een succesvolle therapie voor patiënten met NET.
Keurmerken en lidmaatschappen. Home PRRT en NET PRRT. Radiopeptides destroy tumor cells film Youtube auteur: M. PRRT is de afkorting van Peptide Receptor Radionuclide Therapie. Deze therapie wordt gebruikt bij patiënten met neuro-endocriene tumoren NET. NET is een zeldzame vorm van kanker.
Mindfulnesstraining net zo goed als cognitieve therapie.
Maak een belafspraak. Een mindfulness groeps training net zo effectief is voor het behandelen van depressie, angst en stress, als individuele cognitieve therapie. Dat blijkt uit recent onderzoek in Zweden. Behandelingsresultaten waren duidelijk aantoonbaar en niet of nauwelijks verschillend tussen de testgroepen de ene groep volgde de mindfulnesstraining, de andere kreeg individuele therapie.
Hypnose praktijk Erkende Hypnotherapie in Benelux Nu 37 Behandelingen.
Onze hypnose therapie helpt u opnieuw te leven vol plezier, strijdlust en geluk. Op het gebied van mentale hindernissen, kunnen we u helpen bij tal van problemen zoals angsten en fobieën, faalangst, plankenkoorts, paniekaanvallen, sociale angst en tal van andere vervelende emoties die u ongewild overvallen.
Narrative Exposure Therapie NET Hulpgids.
Narrative Exposure Therapie NET. Narrative Exposure Therapie NET is een behandelmethode ontworpen door een aantal Duitse psychologen, verbonden aan de Universiteit van Konstanz. Aanvankelijk werd de therapie ontwikkeld voor een groep getraumatiseerde vluchtelingen, die kampten met de gevolgen van een gedwongen vlucht uit hun vaderland.
Narratieve Exposure Therapie NET De Evenaar.
Home Behandeling Narratieve Exposure Therapie NET. Narratieve Exposure Therapie NET. NET is de afkorting van Narrative Exposure Therapy. NET is een individuele behandeling waarbij herinneringen aan traumatische gebeurtenissen worden opgeroepen, en waarbij die herinneringen samen met andere belangrijke gebeurtenissen uit het leven van de patiënt worden geplaatst in het perspectief van het gehele leven van de patiënt.
AFRATAPEM AFRATAPEM École d'Art-thérapie' Tours, Lyon, Lille.
de lenseignement supérieur et de la recherche et du Ministère de la Culture. Collaboration avec les Facultés de Médecine et de Pharmacie de Tours, Lille ICL et Grenoble Relations internationales Art-thérapie moderne. Titre officiel dart-thérapeute reconnu par lÉtat Tours, Grenoble et Lille.
Nieuwe Maan Praktijk voor kind gezin.
Een kleinschalige en laagdrempelige praktijk voor orthopedagogische behandeling en beeldende therapie voor kinderen, jongeren en hun ouders. Praktijk Nieuwe Maan heeft contracten afgesloten met de gemeenten Aalten, Apeldoorn, Berkelland, Bronckhorst, Brummen, Doetinchem, Lochem, Montferland, Oost Gelre, Oude IJsselstreek, Voorst, Winterswijk en Zutphen voor vergoeding van de behandeling.
Narratieve exposure therapy Dimence.
Wat is narratieve exposure therapie? Narratieve exposure therapie NET is een behandelvorm speciaal ontwikkeld voor mensen met een complex trauma ook wel langdurige of complexe posttraumatische stressstoornis PTSS genoemd. NET werd in eerste instantie ontwikkeld voor vluchtelingen die ernstig getraumatiseerd zijn, maar tegenwoordig wordt het veel breder ingezet.

Contacteer ons