Zoeken naar manueel therapeut zutphen

manueel therapeut zutphen
Home MMFysio. Email. Facebook. Instagram. Email. Facebook. Instagram.
Dat betekent uiteraard dat we onze kennis en vaardigheden zorgvuldig op peil houden, maar ook dat we oog hebben voor u als individuele patiënt en u zorg op maat kunnen bieden in een prettige omgeving. We hechten eraan een toegankelijke, vriendelijke organisatie te zijn voor iedereen die bij ons binnenkomt.
Hans Welp Breda Fysiotherapie.
met collegae mijn werk als fysiotherapeut manueel therapeut uitvoerde. 2006 Een dependance geopend in Medisch Centrum Essendonk. 2008 Collega Bart Goosen en ik hebben de bestaande praktijken samengevoegd onder de naam Maatschap Breda-Fysiotherapie. 2017 Collegae Joep Wolbers treedt toe tot de maatschap Breda-Fysiotherapie. Hans Welp Docent. 1981 2009 Docent Hogeschool Rotterdam, opleiding fysiotherapie. 1981 1998 Docent aan de Stichting Opleiding Manuele Therapie teAmersfoort. 1996 2008 Freelance docent voor bij en nascholingen georganiseerdvanuit het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie, zoals. Methodisch Handelen en Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie. In de periode 1978 tot en met 1996 heb ik mezelf vooral gericht op de rationele biomechanische benadering van functioneringsproblemen bij cliënten binnen de fysiotherapie en manuele therapie. Sinds 1996 ben ik sterk geïnteresseerd geraakt in het gegeven dat ervaringen en gedachten invloed hebben op en ontstaan en onderhouden van functioneringsproblemen bij cliënten binnen de fysiotherapie en manuele therapie. Het coachen van cliënten binnen de fysiotherapie heeft daarmee mijn grote aandacht. Nascholingen en studies. Sinds 1978 heb ik verschillende bij-en nascholingen gevolgd.: Manuele Therapie bij de S.O.M.T, Amersfoort1979-1983., Manuele therapie ad modum Cyriax, Antwerpen, 1980-1981. Manuele therapie ad modum Maitland, Zutphen 1988-1989.
Fysiotherapie Eefde Home.
Op deze website vindt u informatie over onze praktijk en over fysiotherapie. Daarnaast is ook uitgebreide informatie over de verbijzonderingen binnen onze praktijk, de beweegprogramma's' en de Fysiofit groepen. Fysiotherapie Eefde Rustoordlaan 10 7211 AX Eefde Tel: 0575-515655 Fax: 0575-542198 info@fysiotherapie-eefde.nl.
D. Kerkmeijer en H. Steenhuis Manueel therapeuten Zutphen.
Steenhuis, Manueel Therapeuten. U kunt op onze site 24 uur per dag informatie krijgen over de praktijk, behandelmethoden, nieuws en nog veel meer. Via de website kunt u bovendien vragen stellen. Wij hebben met vrijwel alle zorgverzekeraars contracten afgesloten voor de vergoeding van uw behandeling.
Fysiozutphen.
7204 JN Zutphen. Routebeschrijving: klik hier! Vanaf 1 januari 2006 heeft u geen verwijzing meer van de huisarts nodig om naar de fysiotherapeut te gaan. U kunt direct met uw klachten naar de fysiotherapeut. Deze kijkt tijdens de screening of u behandeld kunt worden of dat u toch moet worden doorverwezen naar de huisarts.
Manuele therapie Heelhuus. Email. Facebook. Instagram. LinkedIn. Phone. Vimeo. YouTube.
Het onderzoek en de behandeling van de manueel therapeut richt zich dus op de gehele bewegingsketen. Dit betekent dat het accent ligt op het verhelpen van bewegingsstoornissen in zowel de wervelkolom als het totaal van gewrichten en alles wat daarmee samenhangt.

Fitness voor iedereen die fit en gezond door het leven wil. Je krijgt professionele begeleiding met een afgestemd programma op je eigen niveau. Fysiotherapie voor iedereen met klachten van het bewegingsapparaat. Daarom kiezen voor FysiQ. Voor informatie over de fysiotherapie klik hier!
WIJ HELPEN U GRAAG Praktijk Wijnant.
Met onze speciaal ontwikkelde Gezondheidsmonitor kunt u inzicht krijgen hoe u ervoor staat in het dagelijks leven. Ons startpunt daarbij is uw huidige leven, met uw eigen waarden en belangen. Het uiteindelijke verslag van onze Gezondheidsmonitor geeft u kennis over uw lichaam en mentale gezondheid.
Doornbos Fysio Groep.
Bij elk van de vijf fysiotherapiepraktijken van Doornbos Fysio Groep in Breda, Terheijden en Molenschot kunt u terecht om snel van spier en gewrichtsklachten af te komen. Samen met u bepalen we de fysiotherapiebehandeling die het beste bij u past.
Rugklachten? Praktijk Orthomanuele Geneeskunde Home Hans Hansen.
De praktijk voor Musculoskeletale Geneeskunde van Hans Hansen is gevestigd op twee locaties, namelijk in Nijmegen en Deventer. Op beide locaties bent u van harte welkom voor een consult. In Nijmegen is de praktijk gevestigd in de voormalige Krayenhoff Kazerne.
Independer.

Contacteer ons