Resultaten voor manueel therapeut leeuwarden

manueel therapeut leeuwarden
Home Spectrum Leeuwarden.
Ik vind het ontzettend fijn dat ik ook buiten de kantooruren bij jullie terecht kan voor een behandeling. Je kunt goed met de therapeut praten ook over problemen, heeft altijd wel een oplossing en is heel kundig, iemand die zijn vak goed verstaat. Vera de Groot. Bij Spectrum en Leeuwarden zijn ze persoonlijk, vriendelijk, heel attent en bijzonder deskundig.
Kalkdijk Fysio En Manuele Therapie loc. De Ruyterweg: Reviews en informatie.
De sportfysiotherapeut is vaak werkzaam bij sportverenigingen, sportscholen of in dienst van sportbonden., De manueel therapeut helpt patiënten met klachten aan de wervelkolom en de gewrichten in armen en benen. De therapeut richt zich hierbij op het bewegen en de houding.,
Jorrit de Boer Praktijk voor manuele therapie en fysiotherapie.
De opleiding tot manueel therapeut is een vervolg op de opleiding tot fysiotherapeut. De behandeling is zoveel mogelijk gebaseerd op evidence based kennis uit de moderne bewegingswetenschappen. De praktijk is deelnemer in Qualiview, een platvorm dat kwaliteitsindicatoren in de gezondheidszorg verzamelt, beheert en inzichtelijk maakt. Lees hier meer over de rol van Qualiview bij fysiotherapie. Op de facebookpagina van de praktijk staat actuele informatie over manuele therapie en fysiotherapie en over bewegen, voeding en gezondheid in het algemeen. Mijn twitteraccount is niet specifiek praktijkgerelateerd, ik twitter over allerlei zaken die me interesseren en bezig houden. ma t/m do.: 08.30 17.30 uur. T: 058 2135010. woensdag 3 en donderdag 4 april. maandag 22 april. woensdag 22 mei. donderdag 30 mei. De praktijk ligt in een blauwe zone, parkeerkaart verplicht, max 2uur parkeren. Recht voor de praktijk is één invalidenparkeerplaats. Er zijn meer mogelijkheden tot parkeren in de directe omgeving. Jorrit de Boer. Manuele Therapie Fysiotherapie. Telefoon: 058 2135010. 8917 AJ Leeuwarden.
Home.
Wiardaplantage 3, 8939 AA Leeuwarden. Visie en Missie. Fysiotherapie bij oncologie. Massage en sportmassage. Functionele osteopathie en integratie FOI. Medical tape bij hooikoorts. Fysiotherapie bij duizeligheid. Kinder manuele therapie HCFS. High Intensity Training HITT. Visie en Missie. Fysiotherapie bij oncologie.
Medisch Centrum Leeuwarden Afdeling fysiotherapie.
Voor vragen kunt u bellen met de afdeling fysiotherapie van het MCL. De afdeling is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.00 16.30 uur op telefoonnummer 058 286 64 26 of kijk op de website van het MCL onder afdeling fysiotherapie.
Manueel therapeuten in Leeuwarden Manueel therapeutgids manueeltherapeut.nu.
Naast manueel therapeuten hebben wij nog meer gespecialiseerde bedrijfsgidsen die misschien interessant zijn voor u. Artsen en Specialisten. Of bekijk al onze 151 gidsen op Crasmedia.com. First Fysio van Bruggen Wachter Manuele Therapie. Archipelweg 109, 8921TG Leeuwarden. 05821 Toon nummer.
Manuele therapie FOI Fysiotherapeutisch Trainingscentrum Dalen.
Met de systematische opbouw van de behandeling, zorgt uw manuele therapeut voor een effectievere en snellere verbetering van uw klachten, in vergelijking met andere behandelingsvormen. Wat doet uw manuele therapeut eigenlijk? De manuele therapeut doet in principe 3 verschillende dingen.:
Fysiotherapie Gezondheidscentrum Bonnehûs Leeuwarden.
De praktijk heeft drie locaties in Leeuwarden waarvan de hoofdlocatie is gevestigd op de tweede etage van gezondheidscentrum Bonnehûs in Leeuwarden. In de praktijk werken 10 fysiotherapeuten en twee oefentherapeuten Cesar. Alle fysiotherapeuten zijn geregistreerd in het Centraal Kwaliteitsregister van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie.
Home Allert Pol FysiotherapieAllert Pol Fysiotherapie.
De profvoetballers hebben veel baat bij zijn specifieke behandelmethode. Daarom weten ook veel niet-topsporters de weg te vinden naar de vestiging in Leeuwarden en de nieuwe locatie in Buitenpost. Onze fysiotherapiepraktijk staat bekend om de persoonlijke aandacht en speciale behandeltechniek.
InfoNu Top artikelen.
Geluid webpagina uitzetten / tab muten in Explorer en Chrome Geinformeerd, 27-02-2018. Geïnfecteerd eczeem: Eczeeminfectie door gebarsten huid Miske, 27-02-2018. Bevroren autoruiten voorkomen en verhelpen: tips Auteurjr, 27-02-2018. Ook mannen gaan in de overgang: de andropauze of penopauze Roos-b, 27-02-2018.
Zorgverzekeraar Menzis: voor uw zorgverzekering en reisverzekering.
Vind een ziekenhuis, huisarts of therapeut. Met de Menzis Zorgvinder vindt u simpel en snel een ziekenhuis, huisarts of therapeut bij u in de buurt. U ziet in 1 oogopslag met welke zorgaanbieders wij afspraken hebben. Ook in 2019 kunt u in elk ziekenhuis en bij elke huisarts in Nederland terecht!

Contacteer ons