Op zoek naar opleiding natuurgeneeskundig therapeut?

opleiding natuurgeneeskundig therapeut
Sentisono, Linda Linssen, natuurgeneeskundig therapeut.
Ik heb een 4-jarige HBO-opleiding voor natuurgeneeskundig therapeut gevolgd aan de Europese Academie voor Natuurlijke Gezondheidszorg te Maastricht. Voor deze opleiding ben ik Cum Laude geslaagd. Tevens ontving ik de prijs voor de beste scriptie met als thema Chronische depressie, een natuurgeneeskundige behandeling.
NATUURGENEESKUNDIG THERAPEUT Apeiron-Vitaal Venlo.
OPLEIDING TOT NATUURGENEESKUNDIG THERAPEUT. GEZOCHT: Enthousiaste, leergierige personen die in één cursusjaar een brede, prachtige Natuurgeneeskundige basis willen leggen! Maak een afspraak voor een persoonlijke kennismaking met Herman Gommans. Bel of mail: M: 06 48 25 46 50 info@apeiron-vitaal.nl. 2-JARIGE BASISOPLEIDING MET DIPLOMA: NATUURGENEESKUNDIG THERAPEUT.
Erkend paramedisch natuurgeneeskundig therapeut.
De erkende paramedische natuurgeneeskundige therapeuten hebben een reguliere HBO medische basiskennis opleiding, Post HBO Master Communicatie en Psychologie hNLP-NLP, Autisme vriendelijke coaching en verschillende natuurgerichte opleidingen gevolgd. Ze zijn aangesloten bij verschillende beroepsorganisaties om hun kwaliteit te waarborgen. Jaarlijks moeten zij zich bijscholen en ze worden om de 5 jaar gevisiteerd door een onafhankelijke stichting, om er op toe te zien dat de Praktijk TouchBalance en haar therapeuten nog aan alle voorwaarden voldoen. Stichting Belangen Associatie Therapeut BATC. Netwerk Natuurgerichte Gezondheid NNG. Registratie Instituut Natuurgerichte Gezondheid RING. Nederlands Genootschap voor Sportmassage NGS. Vakgroep Shantala Docenten VSD. Docent Babymassage NBDB. Een aantal zorgverzekeraars heeft de BATC therapeut opgenomen in het aanvullend pakket. Kijk op www.batc.nl onder het kopje verzekeraars, of uw zorgverzekeraar de consulten vergoedt. Massages worden niet vergoed tenzij ze onderdeel uitmaken van een natuurgeneeskundig consult.
Instituut E.E.N.
Op deze site vindt u alle informatie over ons scholingsaanbod voor regulier en natuurgeneeskundig en psychosociaal onderwijs. Registeropleidingen Medische basiskennis en/of Psychosociale Basiskennis.; Opleiding didactiek voor HBO-docenten.; Bij en nascholing voor therapeuten en geïnteresseerden. Wij hebben een samenwerkingsovereenkomst met Academie Bo Yi.
Opleidingsinstituten Academie SAGHO.
Compleet pakket Natuurgeneeskundig Therapeut en Ziekteleer, Diagnose en Advies. Compleet pakket van Natuurgeneeskundig Therapeut en Ziekteleer, Diagnose en Advies. De opleiding Natuurgeneeskundig Therapeut bestaat uit; Anatomie, Fysiologie en Pathologie, Orthomoleculair Therapeut, Fytotherapeut en Homeopatisch Therapeut. De opleiding beslaat 24. Meer info Orthomoleculair Therapeut.
Praktijk Marian Huisman Natuurgeneeskundig Therapeut Trainer.
Ik werk als natuurgeneeskundig therapeut volgens de vijf principes. Deze principes zijn het herstellen van de energiebalans, het herstellen van de prikkeloverdracht, het afvoeren van de afvalstoffen, het voeden van het herstelproces en een stukje bewustwording. Tevens verzorg ik Cursussen en Workshops in diverse massagetechnieken zoals, cosmetische bindweefselmassage, manuele lymfedrainage, Lomi Lomi, Dorn Therapie, hoofdpijn en rugpijn massage.
Opleidingen Natuurdietisten.nl.
Van Nature Opleidingen biedt natuurgeneeskundig artsen en therapeuten scholing en bijscholing op het gebied van orthomoleculaire geneeskunde, fytotherapie en Psycho-Neuro-Immunologie PNI. Voedingsschool; voedingsleer voor de paramedische sector HBO/MBO. Wat kan de Voedingsschool bieden? Binnen de Voedingsschool worden nascholingen en workshops gegeven voor deparamedische sector op HBO en MBO niveau. De educatie is praktijkgericht waardoor deelnemers de inspiratie krijgen om de kennis in de dagelijkse praktijk toe te passen. Daarnaast biedt de Voedingsschool workshops aan, op maat ontwikkeld voor bedrijven, gezondheidsinstellingen en opleidingen. Natuurdietist Caroline Holsbeek is eigenaar van de Voedingsschool Caroline Holsbeek diëtist is in 1988 afgestudeerd aan de Hogeschool Voeding en Diëtetiek in Nijmegen. Na deze studie heeft ze een eigen praktijk gestart en als freelancer gewerkt voor o.a. de Leidse Onderwijs Instelling LOI, farmaceutische groothandel Brocacef en de GGD in Almelo. Caroline Holsbeek heeft de volgende opleidingen gevolgd: Voorlichtingskunde in de gezondheidszorg aan de Hogeschool Rotterdam, Master-opleiding Neuro-Linguistisch-Programmeren NLP aan het New York Training Institute in Antwerpen en de opleiding tot orthomoleculair therapeut volgens klinische Psycho-Neuro-Immunologie bij de Stichting van Nature.
VNT Nederland.
De Vereniging van Natuurgeneeskundig Therapeuten, de VNT, is een beroepsvereniging die kwaliteit en vertrouwen belangrijk vindt. Het is een vereniging waar therapeuten met meer dan 25 verschillende werkvormen zich thuis voelen. Wat deze werkvormen verbindt is dat de VNT-therapeut leeft en handelt vanuit een fundamenteel vertrouwen in het zelfhelend vermogen van de mens. Dit is de natuurgeneeskundige basis waarop een VNT therapeut cliënten steunt in hun ontwikkeling en heelwording.
Opleiding Totaal Balans.
Waarbij het testen van ziektebeelden, de behandeling ervan en de ondersteuning via natuurlijke preparaten centraal staat. Door deze aanpak is dit jaar onontbeerlijk voor elke aankomende Totaalbalans therapeut en vormt het een ideale afsluiting voor onze opleiding. De volgende onderwerpen komen o.a.
Natuurgeneeskundig therapeut Opleiding Instituut CAM.
Voor wie is deze opleiding bedoeld? Deze opleiding Natuurgeneeskundig Therapeut is bedoeld voor nieuwe studenten en zij-instromers. In deze studie wordt je opgeleid tot Natuurgeneeskundig Therapeut. Vanaf dag 1 wordt je getraind in gezondheid en hoe je deze kunt verbeteren en kunt blijven verbeteren.
Silverlinde Silverlinde al 20 jaar het opleidingsinstituut voor Veterinaire Natuurgeneeskunde.
van 14.00-16.00uur uur organiseert Silverlinde Praktijk een aparte dag voor Vaccichecks titersessie tegen een gereduceerd. Een introductie van onze opleiding. Silverlinde al 20 jaar het opleidingsinstituut voor Veterinaire Natuurgeneeskunde. Welke opleidingen biedt Silverlinde aan? 3-jarige basisopleiding Natuurgeneeskundig diertherapeut. 3-jarige opleiding tot Klassiek Homeopaat voor dieren. 4-jarige plusopleiding Natuurgeneeskundig diertherapeut.

Contacteer ons