Meer resultaten voor manueel therapeut purmerend

manueel therapeut purmerend
FysioVandaag dé fysiotherapeut uit Houten en Leidsche Rijn FysioVandaag.
U krijgt de beste behandelmogelijkheden om snel weer fit te zijn! Blijf fit tijdens en na uw zwangerschap! Nieuw: Bike Fitting. Binnenkort meer informatie. Waar wilt u meer informatie over? Fit to be pregnant. Shockwave Echo FlyWheel. Herstel bij Hardloopblessures. Sport en manueel therapie.
Wellness Profi Center FYSIOTHERAPIE Wellness Profi Center.
Groepsreis Fuerteventura op aanvraag! Wil jij je koers veranderen qua eetpatroon en dit op een leerzame, zonnige, sportieve en interessante manier doen? Dan is dit de reis voor jou! 1 in Boksen. De eerste in Purmerend! Al 15 jaar succesvol!
handtherapie.com.
De Molen 61. Topfysiotherapie de Waterleeght. Papegaaij Tegelaar Handtherapie. Vitaal Praktijk Fysio-en Manuele therapie. Groen van Prinstererweg 61. Fysiotherapie Bennie de Jonge. Praktijk voor fysio en Manueel therapie Kollum. De Anjen 2. Koog aan de Zaan. Praktijk voor Fysiotherapie Wijdemeren.
Fysiotherapie Dijkhuis Samen werken aan uw gezondheid.
Iedere werkdag is onze secretaresse bereikbaar tussen 8.00 en 17.00 uur. Tijdens onze pauzes 10.00-10.30 uur en 13.00-13.30 uur zijn wij telefonisch niet bereikbaar. Tijdens deze tijden kunt u ons per e-mail een vraag stellen of ons informeren. De secretaresse zal uw e-mail z.s.m.
Fysio Physics.
Al meer dan 20 jaar de opleider voor fysiotherapie, personal training gezondheidszorg. Accreditatie CKR en Keurmerk Fysiotherapie en branche-erkende opleidingen. Fysio Physics HealthClub. De HealthClub voor jong en oud in IJsselstein, waar professionele begeleiding centraal staat! Groepslessen, medisch fitness, personal training en leefstijlprogrammas.
Fysiotherapeut Purmerend Fysiotherapie Overwhere.
Wij onderscheiden ons door innovatie, kwaliteit en persoonlijkheid. U bent op de website van Fysiotherapie Overwhere, de wijkpraktijk voor fysiotherapie, manueletherapie, medical taping en diëtetiek in Purmerend. Fysiotherapie Overwhere is een wijkpraktijk die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.
Fysiotherapie Minck.
Welkom bij Fysiotherapie Minck. Dé praktijk voor fysiotherapie en stabiliteitstraining in Purmerend. Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. De praktijk is direct toegankelijk zonder verwijzing van de huisarts. In de praktijk werken Monica Minck, fysiotherapeute en bewegingswetenschapper en Bart Kok, fysio-manueel therapeut.
Scoliose-therapie met Schroth Vind uw Schroth-therapeut.
Vind een therapeut. Mijn scoliose was toegenomen, en de dokter raadde een brace aan. Door flink te oefenen en vooral niet meer met mijn voet onder mijn bil te zitten heb ik de kromming verminderd, en hoefde de brace niet!
Evolution Fysiotherapie in Amsterdam en Zwanenburg.
FYSIOTHERAPIE IN AMSTERDAM WATERGRAAFSMEER. 1097 ER Amsterdam. WELKOM BIJ EVOLUTION FYSIOTHERAPIE. Evolution Fysiotherapie is een praktijk voor fysiotherapie en manuele therapie met vestigingen in Amsterdam, Zwanenburg en Purmerend. EVOLUTION FYSIOTHERAPIE IN PURMEREND. 891A, 1444 CG Purmerend. 06 42 55 73 07.
Manueel therapie Purmerend.
Ook de manueel therapeut is direct toegankelijk de procedure is gelijk aan die van de fysiotherapie. Bij de meeste ziektekostenverzekeraars is de vergoeding van de kosten voor het bezoek aan een geregistreerde manueeltherapeut, geheel of gedeeltijk, in de aanvullende verzekering opgenomen. Links: stichting Maitland concept www.maitland.nl. Kwaliteitsregister KNGF www.fysiotherapie.nl/index.phpMenu_ID5. 1447 EG Purmerend.
MTP Fysiotherapie: voor professioneel en snel herstel zonder wachttijden.
MTP Fysiotherapie is gevestigd op de Utrechtstaat 100 te Alphen aan den Rijn, maar sinds kort hebben wij ook dependances in Purmerend, in crossfit Zoetermeer en Personal Motion in Leiderdorp. Door ons ruime aanbod aan specialisaties welke intergraal met elkaar samenwerken en het feit dat wij 7 dagen per week open zijn, maakt ons erg uniek. MTP Fysiotherapie is een middelgrote praktijk met onder andere algemene fysiotherapie, sportfysiotherapie, orthopedische manuele therapie, craniofaciaaltherapie, echografie, shockwave, dry needling, medical taping en rocktape. Daarnaast werken wij in onze praktijk samen met osteopathie, een psychomotorisch beweeg therapeut, sport diëtist, personal trainers en een sport en ontspanningsmasseur.

Contacteer ons