Zoeken naar manueel therapeut harderwijk

manueel therapeut harderwijk
EN ValkLoyal.
A free drink on arrival. Hotel Choose a hotel. Hotel Akersloot / A9 Alkmaar. Hotel Den Haag Nootdorp. Hotel De Gouden Leeuw. Van der Valk Hotel Dordrecht. Hotel Duiven bij Arnhem A12. Hotel Harderwijk op de Veluwe. Hotel Houten Utrecht.
Centrum Evers Voor iedere klacht een juiste behandeling!
De hoogte van de vergoeding verschilt per AV. De vergoeding hangt af van aandoening chronisch of niet-chronisch en leeftijd; ook speelt een rol of de therapeut staat ingeschreven in het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie. Bij een aantal chronische aandoeningen wordt fysiotherapie vanaf de 21e behandeling vergoed uit de basisverzekering.
KiesvoorjeZorg.nl fysiotherapie Harderwijk.
Als u op zoek bent naar fysiotherapiepraktijken in Harderwijk kunt u de verschillende fysiotherpiepraktijken inzien op KiesvoorjeZorg.nl. U kunt een selectie maken op verschillende vormen van fysiotherapie, zoals algemene fysiotherapie of oedeemtherapie. Daarnaast kunt u gemakkelijk aangeven wat voor soort faciliteiten u belangrijk vindt binnen een fysiotherapiepraktijk in Harderwijk.
Fysiotherapie van Bommel in Drunen en Vlijmen.
Specialisten op het gebied van chronische rugklachten: naast manuele therapie behandelen wij volgens het rugtrainingsconcept van het Spine Joint Centre, een specialistisch revalidatiecentrum in Rotterdam bekend om de succesvolle aanpak bij de behandeling van ernstige chronische rugklachten. De behandeling wordt ondersteund met een door ons ontwikkelde oefen-app.
Fysiotherapeuten en oefentherapeuten Kenniscentrum Duizeligheid.
Praktijk voor Fysiotherapie R.G. van der Weide. Praktijk voor fysiotherapie R.L.T.M Beelen. praktijk voor gespecialiseerde manueel therapie en fysiotherapie Trouw. Praktijk voor Oedeem en Oncologie Fysiotherapie Bax-Baurdoux. Praktijk voor Oefentherapie Cesar Medical Kinetics. Praktijk voor Oefentherapie Cesar en Medical Kinetics.
Fysio en Manuele therapie Meringa Oosterhoff Openingstijden Fysio en Manuele therapie Meringa Oosterhoff Deventerweg.
Openingstijden Fysio en Manuele therapie Meringa Oosterhoff Deventerweg 59 in Harderwijk. Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie. Gebruik de Kaart Route tab om de snelste route te plannen naar Deventerweg in Harderwijk. Neem vandaag contact op.
Mesrits Praktijk voor Fysiotherapie en Haptonomie Ermelo.
Voor de behandeling van acute, langdurige of terugkerende klachten en sportblessures bent u bij ons aan het juiste adres. De specialisten van Gezondheidspraktijk Mesrits verzorgen onder meer Fysiotherapie, Kinderfysiotherapie, Manueel Therapie, Sportfysiotherapie, Kinder-Manueeltherapie, Psychosomatische Fysiotherapie en Haptonomie. Ons doel: uw levenskwaliteit aanzienlijk en blijvend verbeteren.
Fysiotherapie fystiotherapeut Harderwijksezaken.nl.
Podotherapiepraktijk Van der Schans. Wethouder Jansenlaan 73. Praktijk Blue Butterfly. Praktijk oefentherapie Cesar E. Praktijk voor Manuele Therapie G.Goedhart. Praktijk voor Fysiotherapie, Medisch Centrum Drielanden. Praktijk voor kinderfysiotherapie S. van de Pol. Praktijk voor Oefentherapie Cesar M.J.B. 3843 AP Harderwijk.
Meringa en Oosterhoff Fysio, en Manuele therapie in Harderwijk Fysiotherapie Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Kaartweergave Meringa En Oosterhoff Fysio, Harderwijk. Toon streetview weergave Sluit streetview Geen Streetview aanwezig. Vergroot de kaart. Geef als eerste een beoordeling aan Meringa en Oosterhoff Fysio, en Manuele therapie in Harderwijk. Gerelateerde bedrijven Meringa en Oosterhoff Fysio, en Manuele therapie Harderwijk.
Manuele therapie in Harderwijk Centrum voor Fysiotherapie Harderwijk.
De manueel therapeut kent een aantal specifieke technieken die in de gewrichten kunnen worden toegepast, om de gewrichten beter te laten functioneren en de houding en bewegingen te verbeteren. Dit worden mobilisaties genoemd eventueel aangevuld met gedoseerde impulstechnieken oftewel manipulaties.
Huisartsenpraktijk Cohen in Harderwijk: Uw Arts Online.
3843 AP Harderwijk. Dokter Cohen heeft acupunctuur/homeopathie spreekuur op de maandagmiddag en dinsdag in de huisartsenpraktijk aan de Boerhaavelaan. Over dokter Cohen. Geïnspireerd door zijn vader is hij naast de huisartsenpraktijk verder gaan studeren en heeft in 2011 de driejarige acupunctuuropleiding voor artsen afgerond.

Contacteer ons