Resultaten voor manueel therapeut almelo

manueel therapeut almelo
Fysiotherapie MCN.
Sinds 2001 is hij als oefentherapeut verbonden aan FysioMCN. Zijn aandachtsgebieden zijn houding en bewegingsgerelateerde klachten, spanningsklachten en klachten gerelateerd aan de ademhaling zoals hyperventilatie. Dick is in in die rol een belangrijke therapeut binnen het multidisciplinaire hoofdpijn, duizeligheid en rugteam van FysioMCN.
OriGENE: de succesvolle behandeling van rugklachten.
De behandeling van de hele wervelkolom. De OriGENE 2 richt zich op de behandeling van chronische rug en nekklachten. Dit nieuwe gepatenteerde behandeltoestel zal de komende maanden beschikbaar komen in circa 25 van de reeds bestaande OriGENE-locaties. Lage/hoge rugklachten, nekklachten. Fysio Rugexperts Almelo.
Zorgverzekeraar Menzis: voor uw zorgverzekering en reisverzekering.
Vind een ziekenhuis, huisarts of therapeut. Met de Menzis Zorgvinder vindt u simpel en snel een ziekenhuis, huisarts of therapeut bij u in de buurt. U ziet in 1 oogopslag met welke zorgaanbieders wij afspraken hebben. Ook in 2019 kunt u in elk ziekenhuis en bij elke huisarts in Nederland terecht!
Fysiotherapie Het Schol.
Wil je weten hoe je verzekerd bent? Kijk voor de zekerheid je polisvoorwaarden even na of bel de verzekeraar. Wil je een afspraak maken, bel ons dan op 0546-860528 of kom langs bij onze praktijk aan Het Schol 26, 7608 DR Almelo in de wijk Schelfhorst.
Fysio Rugexperts Almelo in Almelo: Uw Praktijk Online.
De behandeling is inmiddels een doorslaand succes en wordt al bij meer dan 75 praktijken in Nederland, Duitsland en Zwitserland aangeboden. Als eerste praktijk in Almelo kijkt Fysio Rugexperts Almelo ernaar uit zoveel mogelijk patiënten van hun pijn af te helpen!
Fysiotherapeut vacatures in Almelo NationaleVacaturebank.nl.
Meer vacatures gevonden in de omgeving van Almelo. Master Manueel Therapeut. Ben jij een daadkrachtige Manueel therapeut, met aandacht voor jouw patiënt Als Fysiotherapeuten van TeamFysio zijn wij met name toegespitst op spier Jij hebt je als Fysiotherapeut gespecialiseerd in de rol van Manueel.
Fysiotherapie Sluitersveld Almelo Bekken Manueel Geriatrie.
Bekkenfysiotherapie De bekkenfysiotherapeut richt zich op problemen in het bekken, lage rug, buik en bekkenbodem. Valpreventie Bent u bang om te vallen? Oefen met een therapeut om uw evenwicht te verbeteren en vallen te voorkomen. Fysiotherapie Heeft u klachten bij het bewegen?
Manuele Therapie Fysiotherapie Almelo Fysio Zuid.
Manuele therapie is het herstellen van verminderde beweeglijkheid of een teveel aan beweging te stabiliseren door middel van training. Tijdens de behandeling maakt de manueel therapeut gebruik van specifieke bewegingen in de gewrichten. Soms vult de manueel therapeut deze behandeling aan met manipulaties in de volksmond ook wel kraken genoemd.
Independer.
Fysiotherapeut Almelo Raymond Halenbeek solvo.
Raymond Halenbeek is fysiotherapeut en manueel therapeut bij Fysio Windmolenbroek De Gors in Almelo. Hij studeerde Fysiotherapie aan de Saxion Hogeschool, waarna hij zich specialiseerde in Manuele Therapie. In het bijzonder richtte hij zich op het Maitland Concept. Hier leerde hij theorie en praktijk zo goed mogelijk te combineren en zijn kennis en ervaring specifiek aan te passen aan een individuele patiënt.
Fysio en ergotherapie behandelingen De Haere.
Beweging is de bron van een fit en vitaal leven. Daarom bieden we naast behandeling en therapie ook allerlei vormen van gezond bewegen: groepslessen en individuele sport en fitnesstrainingen voor iedereen die gezondheidsklachten heeft gehad of ze juist wil voorkomen.

Contacteer ons