Meer resultaten voor manueel therapeut almelo

manueel therapeut almelo
Fysiotherapie De Roskam welkom.
Als fysiotherapeuten bieden wij patiënten op deze plek zorg op maat en scheppen zo de voorwaarden om tot genezing te komen. We zoeken samen met u naar de optimale behandeling vanuit rust, respect, aandacht en eigenzinnigheid. 7602 JZ Almelo. 7601 CW Almelo.
Independer.
Manueeltherapeut te Almelo.
Onze pluspraktijk biedt naast manuele therapie meerdere specialisaties waaronder: sportfysiotherapie, bekkenfysiotherapie, geriatriefysiotherapie en oedeemtherapie. De praktijk bestaat uit 3 lokaties in de wijken Schelfhorst en Nijrees te Almelo. Ben jij een enthousiaste gemotiveerde en gedreven manueel therapeut die graag zelfstandig werkt, stuur ons dan je CV en motivatie!
Fysiotherapeut Almelo Raymond Halenbeek solvo.
Raymond Halenbeek is fysiotherapeut en manueel therapeut bij Fysio Windmolenbroek De Gors in Almelo. Hij studeerde Fysiotherapie aan de Saxion Hogeschool, waarna hij zich specialiseerde in Manuele Therapie. In het bijzonder richtte hij zich op het Maitland Concept. Hier leerde hij theorie en praktijk zo goed mogelijk te combineren en zijn kennis en ervaring specifiek aan te passen aan een individuele patiënt.
Fysio Rugexperts Almelo in Almelo: Uw Praktijk Online.
De behandeling is inmiddels een doorslaand succes en wordt al bij meer dan 75 praktijken in Nederland, Duitsland en Zwitserland aangeboden. Als eerste praktijk in Almelo kijkt Fysio Rugexperts Almelo ernaar uit zoveel mogelijk patiënten van hun pijn af te helpen!
Manuele therapie SOMT Fysiotherapie de Kolk Almelo.
Manuele therapie SOMT. Fysiotherapie de Kolk. fysiotherapie, ergotherapie, OriGENE. Manuele therapie SOMT. Voor SOMT is manuele therapie een onderzoek en behandelmethode van gewrichten van de rug, de nek, de armen en de benen. In een eerste gesprek zal de manueeltherapeut o.a.
Mesrits Praktijk voor Fysiotherapie en Haptonomie Ermelo.
Voor de behandeling van acute, langdurige of terugkerende klachten en sportblessures bent u bij ons aan het juiste adres. De specialisten van Gezondheidspraktijk Mesrits verzorgen onder meer Fysiotherapie, Kinderfysiotherapie, Manueel Therapie, Sportfysiotherapie, Kinder-Manueeltherapie, Psychosomatische Fysiotherapie en Haptonomie. Ons doel: uw levenskwaliteit aanzienlijk en blijvend verbeteren.
Zorgverzekeraar Menzis: voor uw zorgverzekering en reisverzekering.
Vind een ziekenhuis, huisarts of therapeut. Met de Menzis Zorgvinder vindt u simpel en snel een ziekenhuis, huisarts of therapeut bij u in de buurt. U ziet in 1 oogopslag met welke zorgaanbieders wij afspraken hebben. Ook in 2019 kunt u in elk ziekenhuis en bij elke huisarts in Nederland terecht!
Fysio en Manuele Therapie Sluitersveld in Almelo Fysiotherapie Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Kaartweergave Fysio En Manuele Therapie Slu. Geef als eerste een beoordeling aan Fysio en Manuele Therapie Sluitersveld in Almelo. Gerelateerde bedrijven Fysio en Manuele Therapie Sluitersveld Almelo. Cesar Oefentherapie R.M. Dieetpraktijk ZorgAccent Almel. Acacia Fysio plus Zorg. Mondhygiëne Praktijk Almelo B.
Home Fysiotherapie in Beweging.
Daar waar ik elders met mijn klachten niet verder kon en de diagnose niet helemaal helder was, heb ik bij deze praktijk via manueel therapeut Ron ten Broek wel een goede diagnose en behandeling ontvangen. Het gehele behandel traject kwam overeen met het ingeschatte tijdspad.Mijn klachten zijn met succes verholpen.
Fysiotherapie MCN.
Sinds 2001 is hij als oefentherapeut verbonden aan FysioMCN. Zijn aandachtsgebieden zijn houding en bewegingsgerelateerde klachten, spanningsklachten en klachten gerelateerd aan de ademhaling zoals hyperventilatie. Dick is in in die rol een belangrijke therapeut binnen het multidisciplinaire hoofdpijn, duizeligheid en rugteam van FysioMCN.

Contacteer ons