Op zoek naar manueel therapeut utrecht?

manueel therapeut utrecht
Wat doen wij manuele therapie Handencentrum.
Onze manueel therapeuten zijn als erkend manueel therapeut geregistreerd in het centraal kwaliteitsregister fysiotherapie CKR en in het register manuele therapie. Deze registers zijn in te zien op www.fysiotherapie.nl en www.nvmt.nl. Let op: Vooralsnog kunt u voor manuele therapie alleen terecht in onze vestiging in Utrecht.
Manuele therapie in Utrecht Fysio-Fit fysiopraktijk Springweg.
Wilt u een afspraak maken bij onze fysiotherapiepraktijk in Utrecht. Logt u dan in via het Patiëntenportaal. Spreekt u liever eerst met onze manueel therapeut voordat u een afspraak maakt. Bel naar 030 299 30 33 of stuur een e-mail naar info@fysiofit-utrecht.nl.
Manuele therapie bij TRIAS Fysiotherapie Utrecht en Alphen a/d Rijn.
Patricia Eijken Fysiotherapeut, Manueeltherapeut. Roel de Jong Fysiotherapeut, Manueeltherapeut. Kristan Roelen Fysiotherapeut, Manueeltherapeut. TRIAS locaties voor manuele therapie. Alphen a/d Rijn Vitalis. Alphen a/d Rijn ARC. Maar dan écht. Utrecht Overvecht de Kwakel. Alphen a/d Rijn Vitalis. Alphen a/d Rijn ARC.
Manuele therapie Fysiotherapie Alkmaar West.
Stichting School voor Manuele Therapie Utrecht. GGS Manuele Therapie Vrije Universiteit Brussel. Wat is Manuele Therapie. Het doel van manuele therapie is enerzijds het beter laten functioneren van de gewrichten en anderzijds je houding en bewegingen te verbeteren. Hiervoor gebruikt de manueel therapeut een aantal specifieke technieken die in de gewrichten kunnen worden toegepast.
Nederlandse Associatie Orthopedische Manuele Therapie.
Er is altijd wel een Orthopedisch Manueel Therapeut bij u in de buurt die u helpt bij de oplossing van uw klachten. Dus heeft u klachten die u wilt laten behandelen door een Orthopedisch Manueel Therapeut, maak dan gebruik van onze handige zoekoptie en vindt een deskundige Orthopedisch Manueel Therapeut bij u in de buurt.
Manuele Therapie Kesteren.
Stichting Opleiding Manuele Therapie. Stichting Maitland Concept. Opleiding Orthopedische Manuele Therapie. Stichting School voor Manuele Therapie Utrecht. Gediplomeerde Gespecialiseerde Studie in de Manuele TherapieVrije Universiteit Brussel GSS. Manuele therapie volgens de Stichting Opleiding Manuele Therapie, de Stichting Maitland Concept en de Opleiding Orthopedische Manuele Therapie.
Fysiotherapie Gezondheidscentrum Oog in Al.
Maar ook werkgerelateerde klachten of stress. De Manueel therapeut heeft zich gespecialiseerd in het onderzoek en behandeling van patiënten met klachten aan de wervelkolom en de gewrichten van armen en benen. Spanning heeft een weerslag op uw lichaam. U beweegt bijvoorbeeld niet soepel, heeft lichamelijke remmingen of voelt u niet zichzelf.
62 fysiotherapeuten met specialisatie manueel therapeut in Utrecht.
62 fysiotherapeuten met specialisatie manueel therapeut in Utrecht. Op dit moment zijn er binnen ZorgkaartNederland 62 fysiotherapeuten met specialisatie manueel therapeut in Utrecht bekend. Het gemiddelde cijfer van alle fysiotherapeuten met specialisatie manueel therapeut in Utrecht is een 9.2 op basis van 288 waarderingen.
Behruz Nadri Master Manueel Therapie.
Wat is manueel therapie. De manueel therapeut richt zich op aandoeningen van gewrichten, spieren en zenuwen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van specifieke verrichtingen zoals mobiliseren, manipuleren en gerichte oefeningen. De manueel therapeut helpt mensen met klachten welke in relatie staan met functiestoornissen van de wervelkolom en de armen en benen.
Fysio in Utrecht Oost Fysio Manuele Therapie Hofstede c.s.
Welkom bij Fysio Manuele Therapie praktijk Hofstede c.s. Wij zijn een kleinschalige onafhankelijke praktijk in Utrecht Oost. Met meer dan 25 jaar ervaring in huis hebben wij alle benodigde faciliteiten en kennis onder één dak om jou goed te kunnen behandelen.
Manuele therapie Fysiotherapie Westerpark.
Wat is een manueel therapeut? Een geregistreerd manueel therapeut is een fysiotherapeut die na zijn opleiding voor fysiotherapie één van de vijf erkende opleidingen voor manuele therapie heeft gevolgd: Stichting Opleiding Manuele Therapie SOMT; Stichting Maitland-Concept; Opleiding Orthopedische Manuele Therapie OOMT; Stichting School voor Manuele Therapie Utrecht of GGS Manuele Therapie Vrije Universiteit Brussel.

Contacteer ons