Resultaten voor spiritueel therapeut

spiritueel therapeut
spiritueel psycholoog Den Haag Marian Musters Coaching Lifecoaching Den Haagspiritueel psycholoog Den Haag Den Haag Marian Musters.
Ik voel me bevoorrecht in mijn werk zoveel diverse mensen te mogen ontmoeten en hen te kunnen begeleiden een eigen weg terug te vinden in het leven. Vanaf mijn 14de jaar volg ik een spirituele weg. Spiritueel betekent voor mij, dat ik kies met een haalbare stap!
Spirituele coaching Noord Brabant Peter Houtman.
In contact komen met je lichaam, je hart en je ziel staan daarbij centraal. Tijdens de sessies werken we daarom ook aan een betere doorstroming van energie en het verkrijgen van een beter contact met jouw lichaam. Dit doen we door middel van fysieke oefeningen, mogelijk ondersteund door ademsessies. Daarnaast geef ik ook begeleiding op spiritueel niveau.
Welkom InLijf Spiritueel Therapie.
Mijn naam is Edith Witteman. Ik ben spiritueel therapeut en geef coaching en counselling op maat. Welkom bij InLijf, praktijk voor groei en bewustwording. Op deze site vindt u meer informatie over wat spiritueel therapie inhoudt en wat ik voor u kan doen.
Spirituele therapie Helende Reis.
De nadruk hierbij ligt op de persoonlijke ervaring. Het begrip spiritueel heeft te maken met wat we ook wel bezieling noemen het is dat wat we ervaren als uniek in beleving en wat ons kan leiden naar eenheidservaring. Spirituele Therapie is een therapievorm die in principe geschikt is voor iedereen die met vragen of problemen van persoonlijke aard zit en daar hulp bij zoekt.
home.
PAUL LEERS VOICE DIALOQUE BACH BLOESEM HOOGSENSITIEF QUANTUM-TOUCH EFT. WORKSHOPS AFSPRAKEN LINKS. Het Zwin 9. 3823 GT Amersfoort. 033 455 8 334. 06 45 72 29 79. STIBAG, SRM, NNG, RING. BTW NL 1418.50.474.BO1 ING BANK 4671635 KvK 32150841. PRAKTIJK PAUL LEERS. spirituele therapie coaching.
Energetische Therapie Verbond Van Energetisch Therapeuten.
Kortom: Natuurgeneeskunde werkt volgens een holistisch mensbeeld. De therapie gaat ervan uit dat mensen ziek worden als hun toestand van evenwicht in fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel opzicht, min of meer langdurig is verstoord. Chronische ziekten ontstaan wanneer de natuurlijke geneeskracht van de mens niet meer in staat is om op eigen kracht een nieuw evenwicht te creëren. De natuurlijke geneeskracht wordt gezien als vitale levenskracht, die aanwezig is in ieder mens, een natuurlijke neiging naar gezondheid en een vermogen tot zelfhandhaving. Onze energetisch therapeut kan deze levenskracht stimuleren.
Susan van Berkel Spiritueel en helderziend Medium.
Ik heb als helderziend medium, spiritueel coach en spiritueel therapeut niet alleen consulten en behandelingen gegeven. Tevens heb ik heb workshops gegeven in Ierland, Frankrijk en Nederland. Neem contact op met Susan van Berkel: helderziend medium, spiritueel coach en spiritueel therapeut te Utrecht.
Communiceren met Dieren Intuïtieve Ontwikkeling Energetische Therapie Coaching Counseling Frederike.
Jouw persoonlijke, spirituele en intuïtieve ontwikkeling staat centraal bij alles wat ik doe. Ik geef o.a. de cursussen Communiceren met Dieren, Intuïtieve Ontwikkeling en Energetische Therapie. Naast de consulten en cursussen, kun je bij mij ook terecht voor een persoonlijk coaching traject en voor individuele trainingen.
Over Hans Strack Therapeut in Landgraaf Limburg.
Hierna volgden vele cursussen, trainingen en opleidingen waaronder, emotioneel lichaamswerk, Biodanza, filosofie, innerlijk kindwerk, psychotherapie, relatietherapie, familie en organisatieopstelling, Supervisie, Meditatie. Spiritueel houdt in: de roep van je hart volgen en toch gewoon met beide benen in het leven staan. Als je basisbehoeften zijn voorzien, kan je gaan kijken wat de werkelijke betekenis van jouw leven kan zijn. Zo kwam ik tot de ontdekking dat ik meer wilde doen met mijn empathie voor mensen. Voorgaande was mede een reden tot het besluit om een opleiding tot therapeut te volgen.
Spiritueel Therapeut Coach Boukje Bredenhof.
Spiritueel Therapeut Coach. Ik ben Boukje Bredenhof en werk als spiritueel therapeut. Ik ben Boukje Bredenhof en werk als spiritueel therapeut, geboren 06-03-1961 te Leeuwarden. Ik hou van muziek, film kijken in de bioscoop, lezen, dansen, natuur, eten, vintage, kleur, mandalas, familie, vrienden en nog veel meer.
Sonja Elferink Spiritueel Coach Therapeut Alkmaar.
De interactieve bijeenkomsten gaan over spirituele en emotionele volwassenheid, innerlijk werk, bewustzijn, liefde en binnen het kader van stilte kan overigens iedere vraag opkomen en beantwoord worden. Het gaat er niet om jezelf te verbeteren of te veranderen maar om te kunnen zijn wie je bent.

Contacteer ons