Op zoek naar spiritueel therapeut?

spiritueel therapeut
Zuiderlicht Breda Centrum voor bewust leven Zuiderlicht Breda.
Het centrum biedt ruimte aan een grote groep docenten en therapeuten die consulten, trainingen, lezingen en opleidingen aanbieden op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, bewustzijn en spiritualiteit. Zuiderlicht heeft als doel mensen in hun eigen kracht te brengen zodat ze vanuit hun essentie kunnen gaan leven en keuzes gaan maken waar ze blij, gezond en gelukkig van worden.
Cursus 1: Spiritueel Bewustzijn HOLISTISCH THERAPEUT GERDA.
Cursus 1: Spiritueel Bewustzijn. Cursus 2: Mediumschap Healing. Workshop Medium Healing Cirkel. Workshop Werken met de Biosensor. Cursus 1: Spiritueel Bewustzijn. In deze cursus maak je kennis met de volgende themas.: Geleide meditaties / visualisaties. Jezelf gronden je energie op aarde brengen.
Natuurgeneeskunde PLUS Spirituele therapie.
Spirituele therapie wordt succesvol ingezet bij mentale en fysieke klachten. Hoe verloopt het behandelingstraject? Door middel van gesprekken en oefeningen ontstaat de bewustwording van het probleem en de oorzaak ervan. De spiritueel therapeut bekijkt samen met u wat ú nodig hebt.
OPLEIDING ENERGETISCH SYSTEEM THERAPEUT Cursuscentrum de Smederij.
De opleiding Energetisch Systeem Therapeut voorheen spirituele therapie is een tweejarig traject waarin je leert je invoelend vermogen te ontwikkelen. In het eerste jaar staat het doorgronden van het chakrasysteem centraal. Je leert de energie van de chakras te voelen, te begrijpen, te doorgronden en ermee te werken. Het tweede jaar staat in het teken van het aurasysteem. Je leert de energie van het aura kennen, je leert over de werking van het aura en je ontdekt de subtiliteit ervan. Ook leer je in dit jaar werken met energetische systeemopstellingen vorm van familie-opstelling. We sluiten elk jaar af met een theorie en praktijkexamen. Deze opleiding is geschikt voor mensen die een persoonlijk en spiritueel groeitraject willen aangaan en/of die spiritualiteit of energetische therapie in hun werk of dagelijkse praktijk willen toepassen.
Spirituele geneeswijzen.
Spirituele alternatieve geneeswijzen kenmerken zich door het geloof in het bovennatuurlijke, en de helende kracht die vanuit het paranormale uit kan gaan. Veel soorten spirituele therapie maken gebruik van diverse soorten bovennatuurlijke energie: van dierlijk magnetisme en kosmische energie tot het goddelijke.
Silvia Haanen, spiritueel therapeut te Velden Limburg Silvia Haanen.
Een spiritueel therapeut is in staat om zich op dit energiesysteem af te stemmen en kan met jou de klacht opsporen. Spirituele therapie biedt de mogelijkheid om via een consult inzicht te krijgen in welke wezenlijke stappen er gezet moeten worden om tot een structurele oplossing te komen.
Spirituele therapie Helende Reis.
De nadruk hierbij ligt op de persoonlijke ervaring. Het begrip spiritueel heeft te maken met wat we ook wel bezieling noemen het is dat wat we ervaren als uniek in beleving en wat ons kan leiden naar eenheidservaring. Spirituele Therapie is een therapievorm die in principe geschikt is voor iedereen die met vragen of problemen van persoonlijke aard zit en daar hulp bij zoekt.
Energetische therapie: wat is het? Spiritueel therapeut Loes Lambrechts praktijk voor coaching, begeleiding en healing.
Omdat de energetische therapie voor mij niet voldoende was om de medemens te ondersteunen heb ik in 2005 de 3 jarige HBO opleiding afgerond als psycho-energetisch therapeut, een opleiding bij de SIO. Een brede opleiding die mij een verdieping gaf in mijn intuïtieve ontwikkeling en mijn verdere leven.
Wat is energetische therapie? Spirituele Vakantie Reizen.
Vanuit een holistische visie kijkend naar het geheel kun je zeggen dat de mens bestaat uit een fysiek deel, een emotioneel deel, een mentaal deel, een energetisch deel en een spiritueel deel. Wanneer één deel uit balans is, heeft dit effect op de andere delen.
Spiritueel energetisch therapeut en lichtwerk voor kinderen en volwassenen: Praktijk Diety Burry Rotterdam.
BST Beroepsvereniging voor Spiritueel Therapeuten.
Vind nu een alternatief arts / therapeut Acupunctuur. Cesar Oefentherapie Cesar. Colon Hydro Therapie. DofNA Discharge of Neural Aspects. EFT Emotional Freedom Techniques. Enneagram EIK Therapie. Geactiveerde Zuurstoftherapie / Spirovitalisering. Hot Stone Massage. Journey de Helende Reis. Jungiaans analytische therapie. Klanktherapie Klankschalen Klankmassage. Massage alle vormen vallen hieronder. MIR Methode Mentale en Intutieve Reset. MRT Matrix Regeneratie Therapie. NEI Neuro Emotionele Integratie. NES Therapie Nutri Energetic System. NLP Neuro Lingustisch Programmeren. Omega Health Coaching. Opleidingsinstituut, Cursussen en Trainingen. PNI Psycho Neuro Immunologie. Reconnection Reconnective Healing. Speyertherapie of Speyer-Methode. Stoppen met Roken. T'ai' Chi Chuan Tai Chi. TCM Traditional Chinese Medicine. Touch for Health. Touch of Matrix. Voeding en Dieet. BST Beroepsvereniging voor Spiritueel Therapeuten.

Contacteer ons