Meer resultaten voor mee therapeut

mee therapeut
bol.com De therapeut, Irvin Yalom 9789050186766 Boeken.
Yalom in zijn roman De therapeut zijn aandacht naar de andere kant van de therapeutische relatie: die van de therapeut zelf. Zoals Seymour, een al wat oudere therapeut die seksuele fatsoensnormen op geheel eigen wijze interpreteert. Of Marshal die, achtervolgd door dwangneuroses, geld een wat ongelukkige rol laat spelen.
MEE therapie CCG de Liemers.
MEE Multi Energetische Essentie therapie is een krachtige bundeling van verschillende werkvormen en onderscheidt zich in puurheid en het werken vanuit de essentie, ofwel de ziel. Deze vorm van therapie is intuïtief en richt zicht op de verbinding met deze essentie.
Energetische therapie en HSPCoaching. Sentire Drachten, Friesland.
Mijn naam is Maran Brouwer en ik ben Energetisch Therapeut en HSP Coach in Drachten. Door Energetische Therapie en coaching breng ik balans en innerlijke rust terug in jouw leven. Mijn kracht is het vinden van energetische blokkades en deze op te lossen. Dat geeft jou meer zelfvertrouwen, je kunt beter grenzen aangeven, je hebt minder lichamelijke klachten en het geeft vooral meer rust. Ik heb op deze manier al vele volwassenen en kinderen mogen helpen. Ben jij ook klaar om in je kracht te gaan staan? Vraag nu eenvoudig mijn gratis E-book aan waarin ik jou direct al een eindje op weg help. Dit zeggen mijn klanten. Maran is eerlijk, direct en neemt zeker geen blad voor de mond als ze voelt dat het jou verder gaat helpen. Ze geeft je hele waardevolle tools mee die je in je dagelijkse leven toe kunt passen, en die je zeker verder gaan helpen in je proces.
Therapie Petra van der Heiden.
het opnieuw de regie nemen over hun leven. Daarnaast werk ik als psycholoog mee aan de tv-programma's.' Over de Streep en de serie Beschadigd NCRV. Ik" ben nog altijd erg dankbaar dat ik Petra destijds gevonden. heb en de wijze waarop zij me begeleid heeft" Susan. Therapie met therapeut Petra van der Heiden.
gewoonSandra De website van gewoonsandra.
Gedurende mijn leven ben ik mezelf steeds meer gaan verdiepen in werken met energie door het volgen van workshops, cursussen en een opleiding tot Energetisch therapeut. Alle kennis en tools die ik heb opgedaan, gecombineerd met mijn levenservaring heeft me tot een besluit gebracht.
ME-zelf, praktijk voor natuurgeneeskunde en orthomoleculaire therapie in Almere ME-zelf.
Gelijk mee te nemen. We hebben een uitgebreid assortiment aan natuurlijke middelen, gezonde voedingsmiddelen en aanverwante artikelen. Als ik voel dat het nodig is dat je genezingsproces ondersteund kan worden met een krachtig middel dan krijg je aan het einde van een consult gelijk datgene mee wat goed voor je is.
Straal vanuit je hart Evelien Sieben-Rothuis Luisterkindwerker.
Ik wil niet alleen mijn kinderen helpen, maar iedereen die gehoord wil worden. Het heeft deuren geopend. Ik ben op dit moment in opleiding tot MEE Multi Energetisch Essentie therapeut. Een geweldige opleiding waar ik leer om je in balans te brengen en vanuit je hart te leven.
Mee-therapie Praktijk Yugen. facebook-square. linkedin-square. phone. envelope. instagram.
Vaak zijn vier á vijf behandelingen al voldoende om de balans te herstellen. MEE Therapie Multi energetische essentie therapie is in 2013 ontwikkeld door Samantha Kee van Centrum Puur. Ik ben door haar opgeleid en gecertificeerd als MEE-therapeut en volg jaarlijks bijscholing om aan de kwaliteitsnormen te blijven voldoen en gecertificeerd te blijven.
M.E.E. Therapie De regenboogvlinder.
Elke sessie is anders, omdat geen mens hetzelfde is, maar ook een volgende sessie bij dezelfde persoon verloopt anders. Er wordt, onder het genot van een kop thee, gestart met een gesprek om kennis te maken en om te horen waar je graag hulp bij wilt hebben.
Mijn man is autistisch, de therapeut zegt dat ik daar mee om kan leren gaan.
Ik voel me sinds de diagnose verward. Want wat ik begrijp van de therapeut is dat er wel mee te leven valt wanneer ik hem anders benader. Hij heeft er veel moeite mee, met deze diagnose. Is verdrietig, maar denkt ook dat ik nu weer terug naar huis kom.
Psycholoog Arnhem Therapie bij Psycholoog Arnhem.
In plaats van te praten over wat er speelt, ga je er mee aan de slag in een rollenspel. In een oefenwerkelijkheid kun je situaties opzoeken die je moeilijk vindt. Je kunt momenten herbeleven en een andere versie van jezelf uitproberen. Iedereen vraagt zich wel eens af: Wat als ik nu dát had gezegd? of wat als ik dat nu eens zó had gedaan. Het is een bron van nachtenlang piekeren. Gelukkig hoeft dat nu niet meer, want in psychodrama kun je het uitproberen. Zorgvuldig en betrokken. Mijn cliënten gaan me zeer aan het hart. Je zult merken dat ik net even verder ga dan de gemiddelde therapeut.

Contacteer ons