Op zoek naar manueel therapeut zwolle?

manueel therapeut zwolle
Manuele therapie Fysiotherapie Van der Vegt Zwolle.
Manuele therapie in Zwolle. Kun je een gewricht of lichaamsdeel moeilijk bewegen? Of doet bewegen pijn? Dan kan manuele therapie zorgen voor snelle verlichting. Manuele therapie, in de volksmond vaak kraken genoemd, is een combinatie van technieken die de bewegelijkheid in vastzittende wervels en gewrichten herstellen.
dedobbe Manuele therapie.
Voorbeelden van klachten die een manueel therapeut kan behandelen.: Hoofd en nekpijn in combinatie met het minder goed kunnen bewegen van de wervelkolom. Nek en schouderklachten. Lage rugklachten, al dan niet met uitstraling naar de benen. Hoge rugklachten, al dan niet in combinatie met rib en nekpijn. Duizeligheid bij het bewegen van de nek. Therapeuten die gespecialiseerd zijn in deze therapie: Remko van Dijk, Patrick Vos, Jurgen Snijder, Marja Roebersen, Willem Hospes, Jordi Koning i.o. Ga terug naar het overzicht. Remko van Dijk. Netwerk Psychosomatiek Zwolle.
Independer.
Kinderfysio De Regge.
Huis Assendorp Fysio Mobilae. 8012 EJ Zwolle. Wij zijn bereikbaar via. Telefoon: 038 453 01 91. Voor informatie en vragen is onze praktijkondersteunster telefonisch het best te bereiken tussen 12.00 en 17.00 uur. maandag woensdag vrijdag van 0800: uur tot 1800: uur.
DTC Zwolle Diagnostisch Therapeutisch Centrum.
De wervelkolom specialisten van DTC Zwolle helpen u graag. DTC Zwolle is een praktijk voor fysiotherapie en manuele therapie gespecialiseerd in klachten veroorzaakt door de wervelkolom. Daarnaast kunt u bij ons terecht met allerlei andere klachten veroorzaakt door het bewegingsapparaat, zoals een verstuikte enkel, tenniselleboog of een schouderklacht.

fysiotherapeut, manueel therapeut, aandachtsgebied Dry Needling. fysiotherapeut, aandachtsgebieden: fysiotherapie bij oncologie, fysiofitness en beweegprogrammas. Fysiotherapeut, bekkenfysiotherapeut, kinderbekkenfysiotherapeut, oedeemfysiotherapeut. Wilma van Asselt secretariaat. Arthrose Netwerk Zwolle ANZ, Schoudernetwerk Groot Zwolle SNGZ, Claudicationet, Fynon Coƶperatie Zorggroep Fysiotherapie Noord Oost Nederland, Ergo Optima, Buurtzorg Zwolle Oost en Berkum, Handbalvereniging Zwolle.
Zwolle Overijssel Fysiotherapie, Revalidatie en Manuele therapie.
Te vinden in de regios: Zwolle Hattem Herfte Brinkhoek Spoolde Katerveer. Praktijk Holtenbroek is aangesloten bij de Nederlandse vereniging voor fysiotherapie KNGF, en de. Fysiotherapie Manuele Therapie Romer Zwolle. Te vinden in de regios: Zwolle Hattem Herfte Brinkhoek Spoolde Katerveer.
Manueel therapeut in Zwolle manueeltherapeut-info.nl.
Manueel therapeut zoeken. Alle Manueel therapeuten In de regio.: Kaart weergeven Manueel therapeut in Zwolle. Van Os Manuele Therapie E.S. Van Os Manuele Therapie maakt gebruik van de specialistische EggShell methode E.S, ook wel manuele therapie methode Van der Bijl of manuele therapie Utrecht.
Tweewieler.nl Kennisportal voor de tweewielerbranche.
Fietsmonteur Den Haag, Zwolle, Utrecht, Den Bosch. Fiets monteurs gezocht in Rotterdam en Den Haag. NIEUW Accu en veiligheid: denk er niet te licht over. Accunieuws en weetjes. Brandveiligheidskasten: tips van de expert. Wat is er te koop aan brandveiligheidskasten?
Home Moor kids. Moor kdis logo. bubbles bottom.
0 tot 4 jaar. MOOR kids vindt het belangrijk bij het behandelen van kinderen in de leeftijdsgroep 0 tot 4 jaar, dat ouders inzicht krijgen in de normale motorische ontwikkeling van hun kind in de eerste levensjaren en waardoor vertraging in deze ontwikkeling kan ontstaan.
RunningTherapie Cursus Runningtherapeut.
Bram Bakker Zwolle, 1963 studeerde geneeskunde aan de Vrije Universiteit. Zijn artsexamen behaalde hij in 1991. Vervolgens specialiseerde hij zich tot psychiater en deed hij promotieonderzoek naar de behandeling van paniekstoornis met pillen of praten. Hij promoveerde in 2000 aan de Vrije Universiteit.

Contacteer ons