Op zoek naar manueel therapeut rijswijk?

manueel therapeut rijswijk
Home Kinderfysiotherapie Spring. Home Kinderfysiotherapie Spring.
Wij zijn erg blij geweest met de hulp van Irene en hopen haar in de toekomst weer terug te. Kinderfysiotherapie Spring 19 november 2018 Team Read more. Gezondheidscentrum Nieuw Rijswijk. Ypenburg, centrum voor jeugd en gezin. Copyright 2018 Kinderfysiotherapie Spring.
Inn The Stuart Home.
U bent van harte welkom bij het gloednieuwe Lunchcafé Inn The Stuart.Gevestigd aan de Handelskade 49 in Rijswijk kunt u tijdens het werk of na het werk genieten van onze heerlijke broodjes, verse koffie en andere lekkernijen van de menukaart.
Fysio Remkes de Heer.
Onze praktijk is opgenomen in het kwaliteitsregister van de KNGF en wij. hebben met de meeste verzekeraars. Remkes en F. Wij zijn geopend op.: 7.30-17.00/19.00-22.00 Inter Rijswijk. Koningin Julianalaan 1. 2273 JA Voorburg. 7.30-17.00/19.00-22.00 Inter Rijswijk. Wij zijn geopend op.:
Frank Remkes Annatommie mc.
Home Specialists Frank Remkes. Fysiotherapeut en orthopedisch manueel therapeut. Terug naar medisch team. Fysiotherapeut en bewegingswetenschapper. Fysiotherapeut en kliniek fysiotherapeut. Wij werken samen met.: Neem contact met ons op! Softwareweg 5 3821 BN. Amersfoort T 033 204 29 99. Ma-Vrij 0800: uur t/m 1730: uur. Burgemeester Haspelslaan 131, 1181 NC, T 020 240 4040. Ma-Vrij 0800: uur t/m 1730: uur. 71e 1076 EC Amsterdam T 020 716 39 00. Ma-Vrij 0800: uur t/m 1730: uur. Steenbokstraat 33 7324 AZ Apeldoorn T 055 767 60 10. Ma-Vrij 0800: uur t/m 1730: uur. Polakweg 7 2288 GG Rijswijk T 070 415 75 75.
Welkom bij FysioTotaal, praktijk voor fysiotherapie in Rijswijk.
Juist mensen met chronische klachten en neurologische aandoeningen blijken baat te hebben bij fysiotherapie. Behandeling en oefening geven verlichting van klachten, maken uw lichaam sterker en zorgen ervoor dat u zich richt op uw mogelijkheden in plaats van op uw beperkingen.
Fysiotherapie Praktijk HoornseHof Geryszewski.
Twijfelt u aan een eerder gestelde diagnose of behandelplan? Bij onzekerheid is het slim om naast uw reguliere therapeut iemand anders naar uw klachten te laten kijken. Een second opinion dus. In Nederland heeft u als patiënt het recht om een second opinion aan te vragen.
McCormick Orthopedische Manuele Therapie Fysiotherapeut Rijswijk zh.
Welkom op de praktijk informatie pagina van McCormick Orthopedische Manuele Therapie, McCormick Orthopedische Manuele Therapie is een fysiotherapie praktijk gevestigd in Rijswijk zh. Op deze praktijk informatie pagina van praktijkindebuurt.nl vindt u informatie over deze praktijk, de bereikbaarheid en contact informatie.
Fysiotherapie Rijswijk Fysio Rijswijk voor uw behandelingen.
Fysiopraktijk Rijswijk biedt naast een zeer compleet en ruim centrum voor fysiotherapie ook een voor Rijswijk uniek en perfect trainings en beweegcentrum. Ons team behandelt uw klachten en blessures, maar we zijn er vooral op gericht dat uw klachten niet terugkeren.
Fysiotherapie in Ypenburg Fysiotherapiepraktijk BB Healthcare.
Volgens de theorie van Mulligan worden klachten binnen het bewegingsapparaat veroorzaakt omdat gewrichten niet op de goede plek staan. Onze fysiotherapeuten in Ypenburg Den Haag. Sander Brok Fysiotherapeut/ Sportfysiotherapeut. Jordy van Tol Fysiotherapeut/ Sportfysiotherapeut. Dennis Puttkammer Fysiotherapeut/ Manueel therapeut i.o. Linsey van der Ven Fysiotherapeut/ Manueel therapeut i.o.
Mobiliteitstherapie Praktijkvoor Manuele Therapie en Fysiotherapie in Rijswijk.
Frank van Glabbeek is manueeltherapeut en fysiotherapeut in Rijswijk tevens docent bij de opleiding Manuele Therapie Utrecht en bij Axcen Scholing Onderzoek. De praktijk is vooral gericht op een manueel-therapeutische aanpak van pijn klachten. Dat betekent dat wij ons richten op klachten die ontstaan door bewegingsproblemen van gewrichten.
Psychomotorische therapie Fysiotherapie Corpus Activum Zoetermeer Sportfysiotherapie Kinderfysiotherapie Voorste Kruisband.
Dit is afhankelijk van de zorgverzekeraar en uw aanvullende verzekeringspakketten. Neem hierover contact op met uw eigen zorgverzekeraar. Vermeld daarbij dat de therapeut is aangesloten bij de FVB en NVPMT 6369 en ingeschreven staat in het register vaktherapeutische beroepen registratienummer 1010006369.

Contacteer ons