Resultaten voor manueel therapeut dordrecht

manueel therapeut dordrecht
Alle fysiotherapeuten in Dordrecht, zoek een fysiotherapeut.
0900: tot 1730: Donderdag. 0900: tot 1730: Vrijdag. 0900: tot 1700: Zaterdag. Waar kun je ons vinden. 1016 GC Amsterdam. Zorgvergelijker Zoek een fysiotherapeut Resultaten. Fysiotherapeuten in Dordrecht 34 gevonden. Naam Adres Postcode Plaats Aantal therapeuten Specialismen Contact. Schweitzer Ziekenhuis, lok.
Specialisatie Dordrecht.
Houders van een medisch diploma zoals fysiotherapeuten, artsen, manueel therapeuten, mensendieck en caesartherapeuten volgen de cursus Manipulaties onderdeel van de osteopathie opleiding in modulaire vorm. In iedere module wordt een lichaamsregio volledig op theoretisch en op praktisch vlak behandeld. En leer je hoe je op nog meer manieren kunt onderzoeken en behandelen, daarnaast krijg je een aantal manuele technieken, wat niet inhoudt dat je een manueel therapeut bent.
Manuele therapie Dordrecht.
Daarna volgt een lichamelijk onderzoek, waarbij de manueel therapeut je houding en bewegingen beoordeelt en je gewrichten onderzoekt. Zo wordt vastgesteld waar de oorzaken van je klachten zitten. Samen met de patiƫnt beslist de manueel therapeut of manuele therapie zinvol is.
Home Fysiotherapie Kruithof.
MedPlus Fysiotherapie en Manuele Therapie Kruithof Beweegzorg met een plus! Frans-Jan Kruithof is fysiotherapeut manueel therapeut en eigenaar van de fysiotherapiepraktijk aan Avenue Carnisse 49. Hij verhuisde een half jaar geleden naar dit nieuwere en ruimere pand in Barendrecht en opende gezondheidscentrum MedPlus in Dordrecht.
Fysiotherapie Dordrecht OriGENE.
De door u hierboven verstrekte informatie wordt door ons versleuteld SSL-certificering gezonden aan de hiernaast genoemde fysiotherapie-praktijk. Wij kunnen uw gegevens niet zien en slaan die dus niet op. Het enige wat wij doen is het tellen van de aantallen verzonden formulieren t.b.v.
Fysiotherapie Paramedisch Centrum Koog-Zaandijk.
Onze fysiotherapiepraktijk is gelegen aan het Koogerpark, aansluitend aan de seniorenwoningen van Parkzicht in de buurt Koog-Zaandijk. Bij ons kunt u terecht voor Fysiotherapie, manueel therapie en andere gerelateerde specialisaties. In onze praktijk zijn alle facetten aanwezig om herstel te optimaliseren.
Praktijk voor Fysiotherapie en Manuele Therapie Zuidhoven in Dordrecht Fysiotherapie Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Kaartweergave Praktijk Voor Fysiotherapie En. Onze bezoekers over Praktijk voor Fysiotherapie en Manuele Therapie Zuidhoven in Dordrecht. Algemene indruk van dit bedrijf.: Gerelateerde bedrijven Praktijk voor Fysiotherapie en Manuele Therapie Zuidhoven Dordrecht. Gijsberts, Fysiother, Be. Fysiotherapeutisch Instituut V. De Beweegtherapeut ADLOefent.
Al ruim 25 jaar uw fysiotherapeut Verantwoord Bewegen.
Ideaal wanneer u last heeft van minder goed kunnen bewegen van verschillende gewrichten, met name wanneer dit gepaard gaat met pijn. Het effect van Manueel Therapie merkt u normaal gesproken direct; uw houding en de functie van uw gewrichten voelen duidelijk beter aan en het bewegen gaat u stukken makkelijker af. Meer over Manueel therapie.
29 fysiotherapeuten met specialisatie manueel therapeut in Dordrecht.
29 fysiotherapeuten met specialisatie manueel therapeut in Dordrecht. Op dit moment zijn er binnen ZorgkaartNederland 29 fysiotherapeuten met specialisatie manueel therapeut in Dordrecht bekend. Het gemiddelde cijfer van alle fysiotherapeuten met specialisatie manueel therapeut in Dordrecht is een 9.7 op basis van 79 waarderingen.
manueel therapeut dordrecht
Het Fysio Bewegingscentrum bevindt zich op de eerste en tweede etage van het Vijverplantsoen op nummer 17 en 28 te Dordrecht. De locatie stond vroeger bekend onder de naam Zonneweelde. De fysiotherapeuten die in de praktijk werken, zijn.: de Kuiper-Lemmers, maatschapslid, fysiotherapeut en manueel therapeut. Hoornaar, maatschapslid, fysiotherapeut en manueel therapeut.
Fysiotherapie Land van Valk Al meer dan 25 jaar een begrip in Dordrecht en omstreken.
Fysiotherapeut, Manueel therapeut, Dry needling, Mulligan Concept ABC, Medische trainingstherapie. Fysiotherapeut, Manueel therapeut in opleiding, Medical Tape Concept. Fysiotherapeut, Manueel therapeut in opleiding, Dry needling, Medical Tape Concept. Maak nu een afspraak! Je naam verplicht. Je e-mail verplicht. Waar vindt u ons. Krommedijk 160, 3312 LH Dordrecht.

Contacteer ons