Resultaten voor manueel therapeut dordrecht

manueel therapeut dordrecht
Welkom Admotio.
Ik heb als haptotherapeut, fysiotherapeut en manueel therapeut ruime ervaring in de gezondheidszorg. Meer informatie over haptotherapie en de behandeling vind je op deze website. Je kunt mij ook altijd bellen of mailen voor meer informatie. Nieuwstraat 29 3311 XR Dordrecht.
29 fysiotherapeuten met specialisatie manueel therapeut in Dordrecht.
29 fysiotherapeuten met specialisatie manueel therapeut in Dordrecht. Op dit moment zijn er binnen ZorgkaartNederland 29 fysiotherapeuten met specialisatie manueel therapeut in Dordrecht bekend. Het gemiddelde cijfer van alle fysiotherapeuten met specialisatie manueel therapeut in Dordrecht is een 9.7 op basis van 79 waarderingen.
Frans-Jan Kruithof Fysiotherapeut in Dordrecht en Barendrecht.
Frans-Jan Kruithof is eigenaar van MedPlus Fysiotherapie en Manuele therapie te Barendrecht en MedPlus in Dordrecht. Hij is ruim 15 jaar werkzaam als fysio en is gespecialiseerd in manuele therapie, medical taping en dry-needling. Hij heeft veel affiniteit met sport en gezonde leefstijl en geeft zelf ook diverse sportlessen. Ook is Frans-Jan als fysiotherapeut verbonden aan Humanitas. Mensen soepeler laten bewegen is zijn passie! Fysiotherapeut en Manueel therapeut.
Manuele therapie Dordrecht.
Daarna volgt een lichamelijk onderzoek, waarbij de manueel therapeut je houding en bewegingen beoordeelt en je gewrichten onderzoekt. Zo wordt vastgesteld waar de oorzaken van je klachten zitten. Samen met de patiƫnt beslist de manueel therapeut of manuele therapie zinvol is.
Podo manueel therapie.
Podologen die deze therapie toepassen hebben de post-HBO cursus manuele therapie aan de SMTU gevolgd. Een podoloog is geen manueeltherapeut, een podoloog beperkt zich tot de manipulatie/behandeling van voet, enkel en soms onderbeen/knie. Privacyverklaring Podologie Groesbeek. 2015 Podologie Groesbeek Alle rechten voorbehouden Ontwerp Ontwikkeling: Swanborn Media Dordrecht. Podo manueel therapie.
YorBody Fysiotherapie, onze fysio staat voor je klaar.
Is ijs een goede therapie? Moet ik blijven bewegen of is rust beter? Allemaal vragen waar je snel een antwoord op wilt hebben. En dan liefst van iemand die er verstand van heeft. Die er zn beroep van gemaakt heeft.
Leger des Heils Vrijwilligerswerk vacatures.
Den Haag 17. Bergen op Zoom 1. Almere en Lelystad 0. Dordrecht, Gorinchem, Vogelwaarde en Terneuzen 0. Haarlem, Hoofddorp, Zaanstad 0. Goes of Middelburg 0. Flevoland regio Lelystad / Noordoostpolder 0. Provincie Utrecht 13. Heel Nederland 0. Stage / Afstuderen.
John Treffers.
Hierna heb ik me gespecialiseerd als sportfysiotherapeut en manueel therapeut SOMT in Amersfoort. Sinds 1997 werk ik in deze praktijk, en sinds 2002 ben ik me ook gaan toeleggen op de begeleiding en behandeling van professionele dansers, o.a. bij Dance Works Rotterdam.
Fysio Dordrecht Fysiotherapie Dordrecht PMC Schuilenburg.
Fysiotherapie Dordrecht Fysio Dordrecht? Paramedisch Centrum Schuilenburg is een moderne praktijk gevestigd in Dordrecht die zich steeds verder ontwikkelt op het gebied van fysiotherapie. Naast diverse specialisaties biedt de praktijk ook mogelijkheden op het gebied van fysiofitness, osteopathie en sportfysiotherapie.
Home Podotherapie van der Nat.
Zo zijn de podotherapeuten bij Podotherapie Van der Nat te Dordrecht en Barendrecht in staat om een eigen therapie voor te stellen, in tegenstelling tot een podoloog. Wanneer u dus een podoloog zoekt in de omgeving van Dordrecht, bent u bij Podotherapie Van der Nat verzekerd van een goede therapie.
Ons team Fysio en manuele therapie Het Stokhorst.
Ons team bestaat uit de volgende fysiotherapeuten.: Ronald Lassche Master Manueel therapeut. Wij zijn allen bij het KNGF geregistreerde fysiotherapeuten en onze manueel therapeut is ook NVMT geregistreerd. Wij beschikken over enthousiasme en een jarenlange ervaring! Onze behandeling is klacht en individueel gericht.

Contacteer ons