Zoeken naar manueel therapeut amsterdam

manueel therapeut amsterdam
GoFysio, dé specialist voor fysiotherapie, manuele therapie en sport.
rel' class'tile-inner' href'https//www.gofysio.nl/waarom-kiest-u-voor-gofysio/.: Waarom Kiezen voor GoFysio Hoge kwaliteit door samenwerkende disciplines. Zoekt u fysiotherapie in Leidsche Rijn Terwijde, of bijvoorbeeld manuele therapie in De Meern Veldhuizen of dry needling in Amsterdam? Met onze kennis, specialisaties en beweegprogrammas helpen wij u graag.
Groepspraktijk Weteringstraat Fysiotherapie, Manuele therapie, Psychosomatische fysiotherapie.
De praktijk is lid van.: KNGF Koninklijke Nederlands Genootschap voor fysiotherapie., RGF Regionale Genootschap voor Fysiotherapeuten., NVMT Nederlandse Verening voor Manuele Therapie. NFP Nederlandse vereniging voor Fysiotherapie volgends de Psychosomatiek. NVA Nederlandse vereniging voor acupunctuur. Praktijk neemt deel aan.: Schouder Netwerk Amsterdam: schouderklachten.
Home fysiotherapieoudwest.
Welkom op de site van Fysiotherapie Oud-West, te Amsterdam. Onze praktijk voor fysio en manuele therapie is meer dan 25 jaar gevestigd op de Overtoom te Amsterdam West. Tijdens de behandeling staat het behandelen, begeleiden en adviseren van mensen met klachten aan het houdings en bewegingsapparaat centraal.
Fysiotherapie AHG Amsterdam West.
Zaterdag 0900: 1700.: 1067 KP Amsterdam. Nolensstraat 358 B. Telefoon: 31020 4470093. Maandag 0800: 1900.: Dinsdag 0800: 1900.: Woensdag 0800: 2100.: Donderdag 0800: 2100.: Vrijdag 0800: 2100.: Zaterdag 0800: 1500.: 2136: 02 Jun 18. Ge-wel-dig: na vijf jaar enorme rug/beenklachten en het bezoeken van 8 andere fysiotherapeuten wist Francis binnen twee bezoekjes de pijn weg te nemen. Wat een kanjer! Kan deze praktijk aan iedereen aanbevelen! 1551: 03 Aug 17. Echt fantastisch naar mijn zin. Ben erg blij dat Simon ook weer van de partij is. Dominique van Guine. 0751: 08 Sep 16. Ze hebben me geweldig gehoplen en goed geinformeerd en ben nu van mijn schouder klachten af aardig personeel waardoor ik me goed op mijn gemak voelde read more. 1652: 23 Mar 15. Ik had al meer dan tien jaar rugklachten, de dokter in het ziekenhuis zei: scoliose, doen we niets aan. Na veel therapeuten kwam ik in januari bij Francis manueel therapeut en het eerste dat ze zei was: Die scoliose krijg ik er wel uit.

te gebruiken om contact te leggen met ManualWorld, zie voor meer informatie ons privacy policy op de website www.manualworld.nl" onder praktijk" info." Heeft U alles ingevuld? 2019 Fysio Manuele Therapie ManualWorld IJburg / Zeeburg. Responsive Theme Mogelijk gemaakt door WordPress.
Home Gooioord Fysiotherapie en Trainingscentrum.
Ook kunt u alvast virtueel kennismaken met onze fysiotherapeuten en fitness trainers. Fysiotherapie Trainingscentrum Gooioord is vernoemd naar de flat Gooioord in Amsterdam. Gooioord startte 35 jaar geleden in Amsterdam Zuidoost. Inmiddels telt Gooioord tien medewerkers, waaronder zeven fysiotherapeuten en één fitnesstrainer.
Wie Zijn Wij? Medisch Centrum IBIS Fysiotherapie Amstelveen.
Manueel Therapeut / Fysiotherapeut / Sportleraar. In 1986 aan de Academie Lichamelijke Opvoeding. In 1993 als fysiotherapeut. In 1995 als sportfysiotherapeut. In 2008 als Master manueel therapeut SOMT. Cursussen en aandachtsgebieden. Dry Needling Systems Amsterdam gecertificeerd dry needling therapeut 2011.
www.nassaukade57.nl Praktijk Nassaukade 57 Fysiotherapie Manuele Therapie Haptotherapie Runningtherapie.
Actief bezig met uw gezondheid! De praktijk is gevestigd in Amsterdam, dichtbij de Jordaan, de Staatsliedenbuurt en het Westerpark. In de loop der jaren zijn we in een toonaangevend multidisciplinair paramedisch gezondheidscentrum geworden voor diagnostiek, behandeling en begeleiding op het gebied van bewegingsproblematiek en psychische/psychosociale problematiek. Wij zijn gecontracteerd door alle Zorgverzekeraars! Onze praktijk is aangesloten bij alle zorgverzekeraars in Nederland. Dit betekent dat wij uw behandelingen rechtstreeks kunnen declareren. Onze tarieven zijn bij hun bekend. Uw specialist in beweging! Onze fysiotherapeuten luisteren naar de reden van uw komst en naar uw wensen tot verbetering. Zij kijken samen met u naar uw situatie en uw mogelijkheden. Bij de Manueel therapeut is er snel duidelijkheid over uw klacht.
Manuele therapie vd Bijl Amsterdam.
Tarieven en voorwaarden van de behandeling krijgt u van uw manueel therapeut. Heeft u een verwijzing nodig van de huisarts of specialist? Dat is niet noodzakelijk, maar wordt wel vaak door uw verzekering gevraagd. Bron: School voor Manuele Therapie Utrecht.
Welkom bij Fysiotherapie Fysiomeer Fysiotherapie en manuele therapie.
De locatie Spinnekop is verhuisd naar Molenwijk 15 in Amsterdam. Zie de pagina Contact Route voor meer informatie. Fysio meer mr dan algemene fysiotherapie alleen. Sinds 1965 is onze gerenommeerde praktijk gevestigd in Landsmeer en in Amsterdam-Noord. Het hoofdfiliaal te Landsmeer is voorzien van een mooie oefenzaal waar, naast fysiotherapie en revalidatie ook medische fitnesstraining, diabetestraining en Perfect Pilates wordt gegeven. FYSIO meer is dus mr dan algemene fysiotherapie alleen. Naast de trainingen zijn er verschillende specialisaties: Bekkenfysiotherapie, COPD therapie, Echografie, Manuele Therapie, Medische fitness, Sportmassage.
Manuele therapie Amsterdam Sento.
Manuele therapie Amsterdam. Binnen de fysiotherapie bieden wij de verbijzondering Manuele Therapie. Het doel van manuele therapie is ervoor te zorgen dat je makkelijker kunt bewegen en daardoor beter kunt functioneren in het dagelijks leven. Om dit te bereiken gebruikt de manueel therapeut vaak specifieke technieken zoals mobilisaties en manipulaties om de bewegelijkheid van je gewrichten te verbeteren.

Contacteer ons