Zoeken naar therapeut of psycholoog

therapeut of psycholoog
Is het tijd voor therapie? Psycholoog Najla.
Wat kost een bezoek aan een psycholoog? Wanneer je hulp krijgt van de POH-GGZ dan zijn hier geen kosten aan verbonden. Wanneer je wordt doorverwezen naar een psycholoog van een losse psychologen praktijk dan ligt het aan de problemen die jij hebt of jouw behandeling wel of niet vergoed wordt door de zorgverzekering.
Op zoek naar een coach, psycholoog, therapeut in Nijmegen?
Nederlands Instituut van Psychologen. Het NIP is een vereniging voor psychologen en neemt vragen van leden, psychologen en relaties in behandeling. Psychologie Praktijk Nijmegen. Graafseweg 274, Nijmegen., Gelderland 6532 ZV Nederland. t: 06-10233179 Suzanne Houdijk. of 06-16622261 Sophie de Jong.
Therapeut Psychologenpraktijk Sinninghe.
Mijn naam is Nienke Sinninghe en ik ben BIG geregistreerd GZ gezondheidszorg psycholoog in Ede. In 2007 ben ik afgestudeerd als psycholoog aan de Universiteit Utrecht. In 2010 heb ik de postdoctorale opleiding tot GZ psycholoog gevolgd bij het SPON in Nijmegen en de opleiding tot EMDR therapeut.
Verschil tussen psycholoog, psychotherapeut en psychiater.
In de basis werken de psycholoog en psychotherapeut wel met hetzelfde doel voor ogen: het geluk en comfort van de cliënt. Daarbij is gesprekstherapie de meest voorkomende vorm van behandeling, die door zowel de psycholoog als de therapeut wordt gebruikt. Bron: Therapieh ulp / Wikipedia / Rino groep / Wikipedia. ZOEK BOEK DIRECT. Behandelaar of therapeut?
Wandeltherapie: met je psycholoog naar buiten NRC.
Psycholoog Muriel Bakker zegt het terloops, tijdens haar uitleg over de behandeling van burn-out. Ternauwernood stap ik over de drol heen. Tja, dat is het risico van therapie in de open lucht, zegt haar cliënt Simone 32. Heeft u een tip over dit onderwerp, ziet u een spelfout of feitelijke onjuistheid?
Buitenpsychologen Wij lopen met je mee.
Buitenpsycholoog, Registerpsycholoog NIP, EMDR therapeut. Stress en burnout behandeling., vitaliteit en veerkracht in werk leven. Leiden, Den Haag, Amsterdam en Amstelveen. Evelien van der Velde. Buitenpsycholoog, GZ-psycholoogEMDR, practitioner, mindfulness en compassietrainer. trauma, rouw en verlies, spanning, stress, stemming, zingeving. individuele, gezins en relatietherapie. Mylene van Irsel. mindfulness, EMDR, cognitieve therapie, oplossingsgerichte therapie, opstellingen en inquiry. Josita van de Put. Buitenpsycholoog, GZ-psycholoog, systeemtherapeut. jongeren, volwassenen en gezinnen. inzichtgevende/oplossingsgerichte en cognitieve gedragstherapie. Sanne van Egmond. Buitenpsycholoog, forensisch psycholoog. EMDR, persoonlijkheidsproblematiek, trauma. stress, burnout, zingevingsvraagstukken, vergeving. mindfulness, meditatie, boeddhistische psychologie, stress en burnout klachten. Buitenpsycholoog, GZ psycholoog, speltherapie, orthopedagoog, beeldend vaktherapeut. kinder en jeugd psychiatrie. Zutphen en Apeldoorn. Nynke de Boer. Buitenpsycholoog, orthopedagoog, GZ-psycholoog. CGT, EMDR, Vat van zelfwaardering. Jongeren vanaf 16, LVB problematiek en verslaving. Vorden: bosgebied het grote veld. Renate de Haan. Verslaving, ouderen, LVB. Vat van zelfwaardering. Stedendriehoek: Deventer, Zutphen, Apeldoorn. Neem contact met ons op. Telefoon: 0648782408 of 0623368404.
Hoe kies je de juiste psycholoog? Verken je geest.
Het is logisch dat de therapeut iets moet doen. Maar hij moet niet alleen vragen stellen. Psychologen die alleen dit doen, zijn ook niet goed. Want een goede psycholoog doet meer dan vragen stellen. Hij of zij legt ook uit hoe mentale processen werken en geeft de patiënten hulpmiddelen om die processen te beheersen. Welke vragen kunnen we stellen zodat we de juiste psycholoog kiezen?
Psycholoog Sprankel Therapie in Harderwijk voor jong en oud.
Zowel voor kinderen als voor volwassenen kan contact met een ervaren therapeut goed doen. Ik begeleid je om je problemen te doorbreken en met meer kracht en vertrouwen verder te gaan. Vanuit Sprankel Therapie in Harderwijk help ik als psycholoog jou of je kind op weg met hulp van psychotherapie, relatietherapie, coaching of EMDR.
Psycholoog in Oldenzaal Siemerink-Moos Psychologie Home.
U heeft eigenlijk niets te verliezen. Meld u aan voor een kennismakingsgesprek, dan kijken we of het klikt. Sta het uzelf toe zich te laten helpen. Praktijk voor Traumatherapie en Cognitieve Gedragstherapie. Ik ben Antje Siemerink-Moos, psycholoog NIP, Cognitief Gedragstherapeut, EMDR-therapeut en MBCT-therapeut.
Psychosociaal therapie Van burn-out naar werkgeluk. Psychosociaal therapie Van burn-out naar werkgeluk.
Er worden verschillende psychotherapeutische benaderingen toegepast, zoals psychodynamische, cognitief gedragstherapeutische, lichaamsgerichte en systeemtherapeutische technieken. Een psychosociaal therapeut is in tegenstelling tot een GZ-psycholoog of psychotherapeut niet gebonden aan evidence based protocollen. Daarom kan een psychosociaal therapeut maatwerk bieden en integratief werken.
Therapie Leeuwarden Psycholoog Leeuwarden.
Welke factoren zijn er in jouw gezin van herkomst, jouw eigen levensgeschiedenis, je gedrag die jouw klachten beïnvloeden of veroorzaken? Soms kom je er samen met je psycholoog achter dat ook erfelijke belasting een rol speelt. Sociale vaardigheden zijn vaardigheden die je dagelijks nodig hebt om contact met anderen te maken en te houden! Wil je wat aan je sociale problemen doe, dan kun je een sociale vaardigheidstraining volgen. Je leert contact te maken met anderen en daarbinnen aan te geven wat je wel en wat je niet wilt. Je werkt in een groep mensen die tegen hetzelfde aanlopen als jij, dat betekent volop herkenning en de mogelijkheid om samen te oefenen! EMDR is de afkorting van Eye Movement Desensitization and Reprocessing en is een therapeutische methode voor volwassenen en kinderen die last blijven houden van ingrijpende gebeurtenissen of traumas die zij hebben meegemaakt. De therapeut zal tijdens de therapie aan je vragen aan de ingrijpende gebeurtenis te denken, inclusief de bijbehorende beelden, gedachten en gevoelens; dit gebeurt om meer informatie over de traumatische beleving te verzamelen.

Contacteer ons