Zoeken naar orthomoleculair therapeut amsterdam

orthomoleculair therapeut amsterdam
Gezond leven door Diëtistenpraktijk Géa Fegel in Amsterdam.
Aan de Academie voor Natuurgeneeswijzen Amsterdam heb ik mij verdiept in natuurvoeding, fytotherapie, homeopathie en iriscopie. Daarna heb ik mij gespecialiseerd in de orthomoleculaire voedingsleer, waarbij het optimaliseren van lichaamsfuncties en het behandelen van patiënten met voeding, vitamines en mineralen centraal staat. Sinds 2007 werk ik als gediplomeerd orthomoleculair therapeut volgens de psycho-neuro-immunologie.
Orthomoleculair Therapeut Amsterdam Fit2FlyCoaching.
Hoi ik ben Kim! In mijn praktijk Fit2FlyCoaching geef ik als Orthomoleculair Therapeut, Natuurvoeding specialist en 3Care specialist, coaching, voeding suppletie adviezen. Mijn doel is om mensen naar een gezondere levensstijl te coachen. Puur omdat ik vind dat iedereen het recht heeft te weten wat nodig is voor hun lichaam om zonder ongemakken vitaal oud te worden!
BodySwitch Amsterdam Orthomoleculair Arts.
Hart en Vaatziekten. Zoek je een Orthomoleculair Arts in Amsterdam? BodySwitch Amsterdam is een praktijk voor Orthomoleculaire Geneeskunde en Fytotherapie. De oorzaken van de meeste gezondheidsproblemen zijn terug te voeren op leefstijl en omgevingsfactoren. Daarom worden problemen hier aangepakt met leefstijlbegeleiding en integrale geneeskunde.
Praktijk Dr. de Vries.
Bij ziekte kan het lichaam meer behoefte hebben aan bepaalde voedingsstoffen, of moeite hebben om schadelijke stoffen uit de voeding kwijt te raken. Ook psychische factoren zoals stress, kunnen de behoefte van het lichaam veranderen. Een orthomoleculair arts kan d.m.v.
Karlijn Hoebe Meer balans in je leven door een optimale fysieke en mentale gezondheid!
Ik kan haar ten volste aanbevelen als Orthomoleculair Therapeut Coach. Alex van der Werf. Karlijn is een van de meest toegewijde personen die ik ken. Haar wil om mensen te helpen naar een gezond en gelukkig leven is overduidelijk haar roeping. Dit vind je terug in haar leergierigheid en betrokkenheid. Kortom een vrouw waar de wereld op wacht om gezien en gehoord te worden. Zet nu de eerste stap naar meer balans en gezondheid in je leven! Vul hieronder je naam e-mailadres in en ontvang mijn gezonde boodschappenlijst. Met mijn inschrijving geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring. Something went wrong. Please check your entries and try again. Hormonen in Balans Programma. Hormonen in Balans Programma Laboratoriumtesten. Online Hormoon Analyse. Over Karlijn Hoebe. Karlijn Hoebe als spreker. Jacob van Lennepstraat 72. 1053 HM Amsterdam.
Cursus Orthomoleculaire Voedingsleer.
Doel van de opleiding. Het opleiden van paramedici tot toekomstig praktiserend orthomoleculair therapeut, werkend volgens de klinische PNI. Aan het einde van de cursus is de therapeut in staat.: veelvoorkomende aandoeningen te behandelen met whole food treatment, orthomoleculaire interventies, fytotherapie en beweging.;
NOAG Therapeuten.
Kinesiologie Praktijk Maasland. 3155 TE MAASLAND. Touch for Health Therapeut. 3993 DP HOUTEN. Thermo Therapie Hot Stone. 5017 DX TILBURG. Praktijk voor Bindweefselmassage. 2585 HP DEN HAAG. Praktijk Anneke Voorhorst. 4854 LJ BAVEL. 2652 BS Berkel en Rodenrijs. Orthomoleculair Voedings en Suppletieadviseur.
Your LifeBalance Metabolic Balance Voedingsplan.
Ik kwam in contact met Marian, die Orthomoleculair therapeut is. Zij weet alles over voeding. Welke nuttige voedingsstoffen je moet eten en welke voedingsstoffen je juist moet laten staan om zo een betere balans in je hoofd en lichaam te krijgen.
Over mijzelf Orthovisie.
In 1983 studeerde ik af als arts aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Daarna heb ik als huisarts en als consultatiebureau-arts gewerkt tot ik problemen kreeg met mijn gezondheid en daardoor tot mijn verdriet niet meer kon werken. De gangbare geneeskunde had mij weinig meer te bieden dan ermee te leren leven. Daar kon ik mij niet bij neerleggen en ik bezocht veel anders werkende artsen en therapeuten op zoek naar oplossingen. Uiteindelijk werd mij vanuit de orthomoleculaire geneeskunde het gereedschap aangereikt weer fit te worden en te blijven. In het intensief bezig zijn met kunst en het volgen van kunstzinnige therapie vond ik verdere heling. Ik besloot een orthomoleculaire opleiding te volgen en een praktijk als orthomoleculair arts te beginnen.
Overzicht Professionals voor Orthomoleculaire therapie in AmsterdamOrthomoleculaire geneeskunde Orthomoleculaire therapie in Amsterdam Bewust Amsterdam.
Zoek een professional. Overzicht Professionals voor Orthomoleculaire therapie in Amsterdam Gezondheid. Natural Health Coaching Orthomoleculaire Voeding Gezondheidsadviezen Natural Health Coaching is opgericht door Kim Vogel, orthomoleculair therapeut en dietiste. Voor diverse gezondheidsproblemen kan je terecht bij Natural Health Coaching. Aangesloten bij de beroepsvereniging MBOG en vergoeding aanvullende verzekering.
De praktijk.
Een aantal dagen per maand werk ik ook als orthomoleculair therapeut bij de Injectable Kliniek in het centrum van Amsterdam. Heerlijk om in bruisend Amsterdam mensen te kunnen ondersteunen in hun gezondheid, terwijl Lida Bos de schoonheid van buiten voor haar rekening neemt.

Contacteer ons