Op zoek naar manueel therapeut bilthoven?

manueel therapeut bilthoven
Fysiotherapie Beelen en MTC Breukelen Fysiotherapie Beelen en MTC Breukelen.
De praktijk heeft met alle zorgverzekeraars contracten afgesloten. Alle fysiotherapeuten zijn BIG en Keurmerk geregisteerd. De bedrijfsprocessen binnen Fysio Beelen, welke relevant zijn voor de bedrijfsvoering en de patientendossiers, worden extern gecontroleerd en voldoen aan de huidige normen van HKZ, Effectiviteitstraject, Plusaudit en Keurmerk.
Therapeuten Rene den Broeder Imtpraktijk De Vooruitgang Zachte Manuele Therapie Behandeling van hardnekkige kwalen.
In 2013 heb ik de cursus stoelmassage afgerond en momenteel ben ik bezig met de opleiding tot massagetherapeut bij Esoterra in Bilthoven. In juli 2017 hoop ik deze opleiding af te ronden en me in te kunnen schrijven bij de beroepsvereniging.
SMTN opleidingen School voor Manuele Therapie Nederland.
OPLEIDING MANUEEL THERAPEUT. School voor Manuele Therapie Nederland. 3721 TJ Bilthoven. T: 06 20 16 34 21. 2018 SMTN Alle rechten voorbehouden Webdesign door La Dolce Vita Marketing Design Bekijk onze Privacy Policy en onze algemene voorwaarden. OPLEIDING MANUEEL THERAPEUT.
Fysiotherapie Vught Kapellaan / Ouwerkerk.
Anita Hoskam Fysiotherapeut Manueel therapeut Echografist. Rian Pijnenburg Praktijkassistente. Sonja Schemmekes-Jacobs Fysiotherapeut Manueel therapeut. Bekijk alle aandoeningen. In onze praktijk in Vught kunt u terecht met al uw hulpvragen op het gebied van bewegen fysiotherapie, communicatie logopedie of de zelfredzaamheid ergotherapie.
Nederlandse Associatie Orthopedische Manuele Therapie.
Er is altijd wel een Orthopedisch Manueel Therapeut bij u in de buurt die u helpt bij de oplossing van uw klachten. Dus heeft u klachten die u wilt laten behandelen door een Orthopedisch Manueel Therapeut, maak dan gebruik van onze handige zoekoptie en vindt een deskundige Orthopedisch Manueel Therapeut bij u in de buurt.
Manueel Therapeut Bilthoven De Praktijk De Bilt.
Je kunt doorverwezen worden naar een manueel therapeut als je een gewricht slecht kunt bewegen of als je pijn hebt bij bepaalde bewegingen. Onze manueel therapeut in onze praktijk in regio Bilthoven zal dieper ingaan op de gewrichten en de bewegingsvrijheid van de gewrichten dan bij klassieke fysiotherapie.
De praktijk Praktijk Planetenbaan.
De fysiotherapeut is specialist op het gebied van houding en beweging en kan u helpen bij het verhelpen, verminderen of het voorkomen van klachten. U kunt bij Praktijk Planetenbaan terecht voor.: Scoliose / Schroth therapie. Contactgegevens en openingstijden. 3721 KA Bilthoven.
Fysiotherapie Schmitz Uw gespecialiseerde fysiotherapeut in Haaksbergen.
Voordat U op uw eerste afspraak komt, verzoeken we U om het document uw eerste afspraak door te lezen. De register-fysiotherapeuten in onze praktijk, die gevestigd is op de locaties Hibbertsstraat 22 en Trompstraat 16, hebben zich gespecialiseerd. Hierdoor kunnen wij u een grote verscheidenheid aan therapie├źn aanbieden.
Maatschap van tongeren A.C. Adrian Leavis.
Adrian is vijf jaar als fysiotherapeut werkzaam geweest bij waterpolovereniging Brandenburg in Bilthoven en bij de jeugdselecties waterpolo van de KNZB. Mede door zijn opleiding tot manueel therapeut legt Adrian voornamelijk toe op het behandelen van wervelkolom gerelateerde aandoeningen. Verder behandelt hij ook pati├źnten voor klachten aan schouder, heup, knie en elleboog.
Fysiotherapeut Bilthoven Bart Veldhuis solvo.
Over de specialist. Bart Veldhuis is fysiotherapeut bij het Centrum voor Gezondheid en Beweging Bilthoven CGBB. Hij studeerde aan de Utrechtse paramedische academie en stuurde af in 1979. Naast zijn opleiding tot manueel therapeut en andere cursussen die Bart heeft gevolgd, heeft hij ook aan zijn persoonlijke ontwikkeling gewerkt.
Alle fysiotherapeuten in Bilthoven, zoek een fysiotherapeut.
Zorgvergelijker Zoek een fysiotherapeut Resultaten. Fysiotherapeuten in Bilthoven 16 gevonden. Naam Adres Postcode Plaats Aantal therapeuten Specialismen Contact. Centrum voor Gezondheid en Beweging Bilthoven. De Biltse Hof. Fysiotherapie Bilthoven Noord. Instituut voor Fysiotherapie Den Dolder. Oude Brandenburgerweg 71. Oude Brandenburgerweg 71.

Contacteer ons