Op zoek naar therapeut opleiding?

therapeut opleiding
Hbo-opleiding Creatieve Therapie CT.
Binnen één van deze gebieden media studeer je af. In het eerste jaar van je opleiding, de propedeuse, maak je kennis met de opleiding en vorm je je een beeld van het werk van de creatief therapeut en aanverwante beroepen.
Opleiding energetisch therapeut, energetisch therapeut opleiding, opleiding tot energetisch therapeut NEM Academy.
Tijdens onze opleiding tot energetisch therapeut werken wij eraan dat jij onvoorspelbare en onzichtbare energetische processen kunt doorzien en je diepgaande veranderingsprocessen in gang kunt zetten. De opbouw van de opleiding energetische transformatie therapeut.: Per jaar volg je 2 leermodules.
Cursus: Opleiding Psychodynamisch Therapeut HBO Springest.
psycho dynamisch therapeut en coördinerend verpleegkundige seksuele gezondheid. Opleiding Psychodynamisch Therapeut HBO. Een" stevige opleiding met een holistische visie waar je je zowel als therapeut en als mens tot in de breedte en diepte kunt ontwikkelen, zodat je daadwerkelijk aan het werk kan als therapeut.
HBO-master opleiding Manuele Therapie SOMT University of Physiotherapy.
De manueel therapeut vertaalt de hulpvraag van de cliënt in terminologie van de ICF. Opbouw en praktische zaken. Trajecten verkorte versie. Er zijn verschillende varianten en trajecten van de opleiding manuele therapie.: Driejarige Master standaard. Verkorte Master voor praktiserend manueeltherapeuten.
Opleiding tot B.S.M. de Jong therapeut Beroepsvereniging van B.S.M. de Jong Therapeuten.
de Jong therapeut. De opleiding tot het beroep B.S.M. de Jong therapeut wordt verzorgd door IBSM, Instituut B.S.M. de Jong therapie. Het is een driejarige deeltijdopleiding en elk cursusjaar bestaat uit vijf blokken van twee studiedagen op vrijdag en zaterdag.
Opleiding tot PMTO therapeut PMTO.nl.
Opleiding tot PMTO therapeut. Werken met een PMTO-team. Wanneer een instelling PMTO gaat aanbieden, laat de instelling een team van minimaal 4 therapeuten en 1 supervisor opleiden. Een groepsgewijze supervisie met collega-therapeuten is noodzakelijk voor een goede uitvoering van de PMTO behandeling.
Academie Qing-Bai Beroepsopleiding Shiatsu Massage Therapie.
Shiatsu massage kan een zeer breed scala aan klachten effectief behandelen. Een goede therapeut dient te beschikken over voldoende medische kennis, waarin de opleiding voorziet. Er wordt gewerkt met de medische kennis van de Traditioneel Chinese Geneeskunde zoals deze in Chinese ziekenhuizen en in alternatieve klinieken in het westen wordt gebruikt.
HBO opleiding Massage Therapeut 3 jaar.
HBO Opleiding Massage Therapeut. Uniek onderwijs concept. HBO Opleiding Energetisch Massage Therapeut. Uniek onderwijs concept. HBO Opleiding Zwangerschapstherapeut. HBO Opleiding Kindermassage Therapeut. Volg ons op social media. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Tijdelijk niet beschikbaar. Copyright Zonnevlecht Opleidingen 2015.
Opleiding VMT.
U bent hier: Home / Opleiding. Opleiding tot manueel therapeut. Voor meer informatie over de opleiding tot manueel therapeut kunt u zich wenden tot.: School voor Manuele Therapie Nederland. 3721 TJ Bilthoven. T: 06 20 16 34 21. Vind een therapeut.
Massagetherapeut opleiding Amsterdam Utrecht Esoterra Massage Opleidingen.
Meer over deze opleiding. Kennis van het lichaam is essentieel voor elke masseur en massagetherapeut. Om als geaccrediteerd therapeut aan de slag te gaan dien je de basiskennis van dit vak te beheersen. We zorgen ervoor dat de soms droge stof levend en fascinerend wordt.
Natuurgeneeskundig therapeut.
De opleiding bestaat uit: Anatomie, fysiologie en pathologie AFP, Orthomoleculair Voedingstherapeut ORT en Homeopathisch Therapeut HOM en de opleiding tot Fytotherapeut FYT. U kunt deze therapeutenopleiding vervolgen met de aansluitende opleidingen tot Klassiek Homeopaat met repertorisatie volgens Kent REP en/of Orthomoleculair Specialist SPO.

Contacteer ons